СправочникТърговия

„АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

сряда, 18 май 2016 г.

"Амер Спортс България" ЕООД – гр.Чепеларе е част от финландския концерн “Амер Груп”, който е един от водещите производители на ски в света – притежател на световноизвестните марки “Атомик” и “Саломон”. Производството е организирано в два завода на принципа на последователност на технологичните операции.

В началото на 2016 г. „Амер Спортс България” ЕООД държи около 24% от световното производство на алпийски ски, с което заводът в България реално е най-големият завод -производител на ски в света.

В “Амер Спортс България” ЕООД работят целогодишно около 570 души като през силния летен сезон броят на персонала достига към 660 служители. За нуждите на увеличения обем производство през периода май-октомври се наема допълнителна работна ръка на срочен договор.

РАБОТА И КАРИЕРА

Компанията предлага възможности за дългосрочна постоянна работа в международна компания сред екип от професионалисти; възможност за професионално развитие и фирмено обучение. Доброто възнаграждение, осигурената безплатна храна в собствен стол на фирмата, допълнителните социални придобивки и стимулиране при прояви на инициативност и иноваторски решения правят „Амер Спортс България“ ЕООД един от водещите работодатели в региона.

Ако и Вие искате да станете част от нашия колектив, можете да кандидатствате по обявените свободни позиции на телефон 0879/991-845 – Светла Добрева, чрез подаване на заявление и автобиография на портала на фирмата – гр.Чепеларе, ул. „Чая“ 3, Завод 1; чрез кандидатстване в Бюрата по труда в Смолян и Чепеларе, а също и като следите портала jobs.bg.

Подробна информация за свободните работни места заявени от „Амер Спортс България“ ЕООД може да намерите в ОБЯВИhttp://www.smolyannews.com/ads

„Арексим Инженеринг“ ЕАД

сряда, 01 юли 2015 г.

„Арексим Инженеринг“ ЕАД е модерно, бързоразвиващо се дружество в областта на преработката на полимери и производството на инструментална екипировка. В нашето дружество работят над 630 човека – оператори, инженери и експертен състав с богати познания и способности в своята област, с различен опит, интереси и произход, но обединени от обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие.

Днес, предприятието успешно ръководи цялостния процес от създаването на шприц формата, до производството на крайните продукти от различни видове инженерна пластмаса и неговата дистрибуция. Пластмасовото ни производство се разширява и обновява непрестанно. За последните четири години дружеството е инвестирало в над четиридесет нови машини за леене на пластмаса, в нови технологии за ефективно управление на производството, в обновяване на инструменталното производство и в собствена инструментална екипировка. Дружеството остава вярно на своето мото – динамика и иновация.

Сред клиентите на „Арексим Инженеринг“ ЕАД гр. Смолян са мултинационалните гиганти Schneider Electric, Bosch, Liebherr, Festо, Makita и Kostal.

Компанията се стреми да посреща непрестанно нарастващите нужди на своите клиенти, чрез непрекъсната иновация и закупуване на нови машини и разширяване на техническата база. През 2015 г. дружеството ще преработи над 8000 тона инженерна пластмаса и ще има приходи от продажби надхвърлящи 50 милиона лева. Перспективите за бизнес развитие пред „Арексим Инженеринг“ са отлични, като до края на годината се очаква закупуване на още двадесет машини и техният брой да достигне до 100. Ще се открият повече от 200 работни места на всички нива на компетенции в организацията. Ако вие искате да работите в добре организиран колектив, да получавате добро възнаграждение и бонуси за добри резултати, да имате осигурен безплатен транспорт, осигурена храна и възможности за повишаване на квалификацията, израстване и развитие, то вашето място е при нас – „Арексим Инженеринг“. Ние търсим хора, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорност, споделят позитивното ни отношение към живота, виждат възможност във всяка промяна, стремят се да научават нови неща и да постигат резултати.

Приемете предизвикателството и кандидатствате за нашите отворени позиции.

Монтажник на шприц форми

Технолог инструментално производство

Шлайфист

Шлосер Инструменталчик/Инструментално производство

Инженер поддръжка на инструментална екипировка

Инспектор качество/Оператор по качеството

Конструктор

Мениджър поддръжка на машини и съоръжения

Метролог

Настройчик на шприц машина

Оператор на CNC ерозия

Оператор на CNC фреза

Печатар

Помощник началник смяна в Цех за производство на пластмасови изделия

Процесен инженер пластмасово производство

Работник в цеха за производство на пластмасови изделия

Подробна информация за свободните работни места заявени от „Арексим Инженеринг“ ЕАД може да намерите в ОБЯВИ – http://www.smolyannews.com/ads

Супермаркети “Арена”

вторник, 02 юни 2015 г.

Супермаркети “Арена” е динамично развиваща се верига от хранителни магазини в Смолянска област. Веригата включва четири обекта, които са разположени на ключови места в градовете Смолян, Чепеларе, Мадан и Рудозем. Супермаркетите завладяха местния пазар с богат асортимент качествени хранителни и нехранителни стоки, отлично обслужване и конкурентни цени. Разположени на голяма площ, магазините предлагат на своите клиенти голям избор от стока – храни, плодове, зеленчуци, напитки и много други с постоянни промоции. Супермаркети “Арена” обхванаха пазара в най-големи градове в област Смолян. Във всеки един от четирите магазина, основното водещо правило е да се предлага най-добрата и качествена стока на клиента. Желанието на персонала е клиентът да бъде максимално информиран за това какво купува и какво е качеството на продукта.

Къде да пазарувате от супермаркети “Арена”?

Супермаркет “Арена” град Смолян – ул."Дичо Петров"№26

Супермаркет “Арена” град Чепеларе – ул."Васил Гаджуров"№14

Супермаркет “Арена” град Мадан – ул. "Обединение"№16

Супермаркет “Арена” град Рудозем – бул."България"

ПРОМОЦИИ:

Всеки вторник и четвъртък от 13.00ч. до 17.00ч. различни видове артикули на промоция, а в промозоните на супермаркета ще намерите всеки ден продукти на супер цени!!!

Специални отстъпки на магазин ЗОРА в Смолян по случай първата годишнина

четвъртък, 26 февруари 2015 г.

От 7 февруари до 8 март 2015 година важат следните отстъпки:

20% за дребна бяла техника и аксесоари

12% за едра бяла техника, уреди за вграждане,климатици, бойлери

8% намаление за телевизори

5% за лаптопи, таблети , IT техника и смартфони

Специални отстъпки предлага магазин ЗОРА на своите клиенти в Смолян по случай първата годишнина от откриването на обекта. Точно преди година в един доста мразовит ден отвори врати първия магазин ЗОРА в Смолян. Интересът на родопчани беше голям и още от ранни зори обсадиха шоурума в центъра на града, на ул. Кольо Шишманов 59, срещу киното.

Цяла година за жителите на Смолян ЗОРА поддържа богата гама техника от известни световни производители – Sony, Samsung, Philips, HITACHI, LG, LIEBHERR, Ariston, Indesit Gorenje, Whirlpool, Rowenta, Solac, Tefal,Zelmer , както и марките, на които ЗОРА е изключителен представител за България – Finlux, CROWN, X-tremer, IStyle. Интериорът на магазина дава възможност на клиентите да избират спокойно, да се докоснат до всеки уред, да сравняват. Консултантите на “ЗОРА” са много добре подготвени професионалисти , които ги насочат в избора, да намерят най-подходящия за изискванията на купувача към качество и цена уред. За клиентите са осигурени и редица услуги – безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване. За дните около рождения ден магазинът ще работи без почивен ден и са предвидени специални отстъпки, които ЗОРА прави подарък на многобройните си клиенти от града и околните населени места.

Фирма "Паро" ЕООД

вторник, 29 юли 2014 г.

Фирма “Паро” ЕООД

Фирма с традиции в производството на спорни изделия, облекла за свободното време, търговия, експорт.

гр.Смолян

ул.„Наталия“ 2

За контакти: 0301 88 878

Новините по общини

Архив

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009