Начало / За реклама

За реклама

SmolyanNews.com e утвърден новинарски сайт, в който може да откриете горещите новини от Смолян и региона, от България и света, актуални интервюта, видео новини и развлекателни статии.

SmolyanNews.com е информационно-новинарски сайт, който се стреми да предоставя на своите читатели балансирана комбинация от сериозна и развлекателна информация, избягвайки таблоидния формат на новините в Интернет. Медията дава на читателите информация, която им позволява да бъдат в крак със случващото се в доста сфери на обществено-политическия живот най-вече в региона.

Целта на SmolyanNews.com е да предоставя на потребителите новини издържани в сериозен журналистически стил. Акцента в сайта е визуалната информация — видео новините. Средно на ден около 3000 души посещават информационният сайт, като броят им постоянно нараства. Сайтът разполага с официална статистика, достъпна за всеки рекламодател.

"Smolyannews.com" придобива все по-широка популярност в региона и в страната.

Предлагаме Ви реклама в сайта www.smolyannews.com

чрез банери, платени статии и публикуване на прессъобщения, свързани с Вашата дейност.

Цената за поставяне на рекламен банер, водещ към Ваш сайт или Фейсбук профил е в зависимост от размера!

За реклама с продължителност 3 или повече месеца се ползват отстъпки до 20%, като всички допълнителни рекламни и информационни съобщения свързани с фирмата или продукта, който се рекламира се публикуват безплатно.

Предлагат се и пакетни цени!

Изработка на банер - 80 лева

За контакти:

  • Стефка Анастасова-Чавдарова
  • Смолян, ул.“Мирчо войвода“ №13
  • 0886 193 191;0301/81072
  • office@smolyannews.com

Местни избори 2023

Предизборна кампания за местни избори 2023 г.

  1. Тарифа на рекламно-информационни услуги

Договори:

Вирни се горе