„Арексим Инженеринг“ ЕАД

 „Арексим Инженеринг“ ЕАД

„Арексим Инженеринг“ ЕАД е модерно, бързоразвиващо се дружество в областта на преработката на полимери и производството на инструментална екипировка. В нашето дружество работят над 630 човека – оператори, инженери и експертен състав с богати познания и способности в своята област, с различен опит, интереси и произход, но обединени от обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие.

Днес, предприятието успешно ръководи цялостния процес от създаването на шприц формата, до производството на крайните продукти от различни видове инженерна пластмаса и неговата дистрибуция. Пластмасовото ни производство се разширява и обновява непрестанно. За последните четири години дружеството е инвестирало в над четиридесет нови машини за леене на пластмаса, в нови технологии за ефективно управление на производството, в обновяване на инструменталното производство и в собствена инструментална екипировка. Дружеството остава вярно на своето мото – динамика и иновация.

Сред клиентите на „Арексим Инженеринг“ ЕАД гр. Смолян са мултинационалните гиганти Schneider Electric, Bosch, Liebherr, Festо, Makita и Kostal.

Компанията се стреми да посреща непрестанно нарастващите нужди на своите клиенти, чрез непрекъсната иновация и закупуване на нови машини и разширяване на техническата база. През 2015 г. дружеството ще преработи над 8000 тона инженерна пластмаса и ще има приходи от продажби надхвърлящи 50 милиона лева. Перспективите за бизнес развитие пред „Арексим Инженеринг“ са отлични, като до края на годината се очаква закупуване на още двадесет машини и техният брой да достигне до 100. Ще се открият повече от 200 работни места на всички нива на компетенции в организацията. Ако вие искате да работите в добре организиран колектив, да получавате добро възнаграждение и бонуси за добри резултати, да имате осигурен безплатен транспорт, осигурена храна и възможности за повишаване на квалификацията, израстване и развитие, то вашето място е при нас – „Арексим Инженеринг“. Ние търсим хора, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорност, споделят позитивното ни отношение към живота, виждат възможност във всяка промяна, стремят се да научават нови неща и да постигат резултати.

Приемете предизвикателството и кандидатствате за нашите отворени позиции.

Монтажник на шприц форми

Технолог инструментално производство

Шлайфист

Шлосер Инструменталчик/Инструментално производство

Инженер поддръжка на инструментална екипировка

Инспектор качество/Оператор по качеството

Конструктор

Мениджър поддръжка на машини и съоръжения

Метролог

Настройчик на шприц машина

Оператор на CNC ерозия

Оператор на CNC фреза

Печатар

Помощник началник смяна в Цех за производство на пластмасови изделия

Процесен инженер пластмасово производство

Работник в цеха за производство на пластмасови изделия

Подробна информация за свободните работни места заявени от „Арексим Инженеринг“ ЕАД може да намерите в ОБЯВИ – http://www.smolyannews.com/ads

Вирни се горе