Започна строителството на първия хипермаркет ,част от веригата “Била” в Смолян

Преди четири месеца в залата на общинската администрация кмета на Смолян Дора Янкова,изпълнителния директор на “Била” -Емил Стефанов и изпълнителния директор на “Смолян ситицентър” АД -Кирил Асенов подписаха 10 годишен договор за изграждането на "Била"-абсолютния лидер на пазара на супермаркети.

Търговския център ще бъде разположен на бул."България" на мястото на комплекс “Снежанките",където на площ от 1360кв.м.ще заеме своето място хипермаркет "Била”.

Инвестицията е в размер на 1,4 млн.лв,като освен хипермаркет ще има паркинг,аптека,химическо чистене,банка,заведение и хотелска част съобщи бизнесмена Кирил Асенов.

Според инвеститорите хипермаркета не е заплаха за малките и средни магазини в Смолян, напротив той ще ги накара да търсят начини да станат по-конкорентно способни, да търсят по-високо качество и съчетаване на цените.

Изпълнител на обекта е строителна фирма „Ади-21“ гр.Пловдив,с управител и собственик Атанас Даскалов.Фирмата е наложена в строителния бранш и позната ,както в града под тепетата така и в смолянски регион с изграждането на туристически комплекси,хотели,МОЛ-ове и жилищни сгради. Високото качество на работа,изпълнението на обектите в срок и коректността към партньорите я прави предпочитан избор от инвеститорите в изграждането на “Смолян- ситицентър”.

Вирни се горе