Коалиция “Заедно за Смолян” даде старт на предизборната си кампания

На специална пресконференция днес, коалиция “Заедно за Смолян” официално даде старт на предизборната си кампания. В новата формация участват три партии- ЗНС/Земеделски Народен Съюз/,"ВОТ-консерватори" на Пламен Юруков и Българска Партия Либерали на Румен Данов.Новата коалиция ще се бори за кметове,общински съветници и кметове на населени места,като навсякъде издига свои кандидати и пълна листа. Кандидатът за кметското място в Смолян е досегашният зам.-кмет на Общината Костадин Василев от ЗНС. На срещата с медиите днес, той очерта приоритетите на коалицията и представи кандидатите за общински съветници и кандидат-кметове за населени места. “Листата е балансирана в която участват хора с различни професии и желание за промяна,за която ще се борят всички заедно,каза кандидатът за кмет на Смолян Костадин Василев. Представител на "ВОТ- Консерватори” е Стоян Иванов,а на Българска Партия Либерали Албен Хубенов.

Като основни приоритети в работата си те очертаха решаване на проблеми свързани с високата безработица в Смолян и региона,а именно чрез създаването на добри условия за частен бизнес,намаляване на данъците и привличане на инвестиции,както и реализирането на инфраструктурни проекти. Другите по-важни ангажименти на Коалиция “Заедно за Смолян” са създаванто на кино,развитието на спорта,създаване на по-добри условия за хората с увреждания,подобряване на образованието и здравеопазването.

Сред кандидатите за общински съветници са: КОСТАДИН КРЪСТЕВ ВАСИЛЕВ; СТОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ; АЛБЕН АСЕНОВ ХУБЕНОВ; МИРОСЛАВ РУМЕНОВ ЛЕЛЧЕВ; СИЛВИЯ МИЛЕНОВА ПАНИЧАРОВА; ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ КАДИЕВ; ЖЕЛЯЗКО РАЙКОВ АПОСТОЛОВ; ПЛАМЕН РАНГЕЛОВ РАФАИЛОВ; МАРИЯ ГАВРАИЛОВА ДОЙЧИНСКА; КРАСИМИРА ИЛИЕВА ПАНАЙОТОВА

Кандидат за кмет на село Смилян е Сафидин Чикуртев,на с.Виево-Митко Божидаров,Захаринка Атанасова е кандидат за кмет на с.Арда,Соня Борова на с.Могилица,Янко Атанасов на с. Кутела,в Момчиловци коалицията издига Иван Карабетев, а Тодор Вълков ще се кандидатира за кмет на с.Стойките.

Вирни се горе