СправочникТърговия

„Арексим Инженеринг“ ЕАД

сряда, 01 юли 2015 г.

„Арексим Инженеринг“ ЕАД е модерно, бързоразвиващо се дружество в областта на преработката на полимери и производството на инструментална екипировка. В нашето дружество работят над 630 човека – оператори, инженери и експертен състав с богати познания и способности в своята област, с различен опит, интереси и произход, но обединени от обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие.

Днес, предприятието успешно ръководи цялостния процес от създаването на шприц формата, до производството на крайните продукти от различни видове инженерна пластмаса и неговата дистрибуция. Пластмасовото ни производство се разширява и обновява непрестанно. За последните четири години дружеството е инвестирало в над четиридесет нови машини за леене на пластмаса, в нови технологии за ефективно управление на производството, в обновяване на инструменталното производство и в собствена инструментална екипировка. Дружеството остава вярно на своето мото – динамика и иновация.

Сред клиентите на „Арексим Инженеринг“ ЕАД гр. Смолян са мултинационалните гиганти Schneider Electric, Bosch, Liebherr, Festо, Makita и Kostal.

Компанията се стреми да посреща непрестанно нарастващите нужди на своите клиенти, чрез непрекъсната иновация и закупуване на нови машини и разширяване на техническата база. През 2015 г. дружеството ще преработи над 8000 тона инженерна пластмаса и ще има приходи от продажби надхвърлящи 50 милиона лева. Перспективите за бизнес развитие пред „Арексим Инженеринг“ са отлични, като до края на годината се очаква закупуване на още двадесет машини и техният брой да достигне до 100. Ще се открият повече от 200 работни места на всички нива на компетенции в организацията. Ако вие искате да работите в добре организиран колектив, да получавате добро възнаграждение и бонуси за добри резултати, да имате осигурен безплатен транспорт, осигурена храна и възможности за повишаване на квалификацията, израстване и развитие, то вашето място е при нас – „Арексим Инженеринг“. Ние търсим хора, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорност, споделят позитивното ни отношение към живота, виждат възможност във всяка промяна, стремят се да научават нови неща и да постигат резултати.

Приемете предизвикателството и кандидатствате за нашите отворени позиции.

Монтажник на шприц форми

Технолог инструментално производство

Шлайфист

Шлосер Инструменталчик/Инструментално производство

Инженер поддръжка на инструментална екипировка

Инспектор качество/Оператор по качеството

Конструктор

Мениджър поддръжка на машини и съоръжения

Метролог

Настройчик на шприц машина

Оператор на CNC ерозия

Оператор на CNC фреза

Печатар

Помощник началник смяна в Цех за производство на пластмасови изделия

Процесен инженер пластмасово производство

Работник в цеха за производство на пластмасови изделия

Подробна информация за свободните работни места заявени от „Арексим Инженеринг“ ЕАД може да намерите в ОБЯВИ – http://www.smolyannews.com/ads

Супермаркети “Арена”

вторник, 02 юни 2015 г.

Супермаркети “Арена” е динамично развиваща се верига от хранителни магазини в Смолянска област. Веригата включва четири обекта, които са разположени на ключови места в градовете Смолян, Чепеларе, Мадан и Рудозем. Супермаркетите завладяха местния пазар с богат асортимент качествени хранителни и нехранителни стоки, отлично обслужване и конкурентни цени. Разположени на голяма площ, магазините предлагат на своите клиенти голям избор от стока – храни, плодове, зеленчуци, напитки и много други с постоянни промоции. Супермаркети “Арена” обхванаха пазара в най-големи градове в област Смолян. Във всеки един от четирите магазина, основното водещо правило е да се предлага най-добрата и качествена стока на клиента. Желанието на персонала е клиентът да бъде максимално информиран за това какво купува и какво е качеството на продукта.

Къде да пазарувате от супермаркети “Арена”?

Супермаркет “Арена” град Смолян – ул."Дичо Петров"№26

Супермаркет “Арена” град Чепеларе – ул."Васил Гаджуров"№14

Супермаркет “Арена” град Мадан – ул. "Обединение"№16

Супермаркет “Арена” град Рудозем – бул."България"

ПРОМОЦИИ:

Всеки вторник и четвъртък от 13.00ч. до 17.00ч. различни видове артикули на промоция, а в промозоните на супермаркета ще намерите всеки ден продукти на супер цени!!!

Отвори врати напълно обновен бар и ресторант за бързо хранене “Верту” в Смолян

вторник, 27 май 2014 г.

Официално бе открит в Смолян ресторант за бързо хранене и обновения бар “Верту”

Приключи ремонта в едно от най- известните и оборотни заведения в Смолян. В обновения бар и ресторант за бързо хранене “Верту”, освен добре познатите неща, вече ще ви предложат и вкусно приготвена храна. Бар-ресторант “Верту” предлага на своите клиенти вкусни изкушения, приготвени по оригинални рецепти. За ценителите на добрата кухня се предлага арабска и китайска кухня, а на втория етаж в ресторанта за бързо хранене ще похапнете евтино, бързо и с богат асортимент и високо качество различния ястия и специалитети. Принципите, които следва заведението за бързо хранене са качество, чистота, бързина и безкомпромисност в избора на хранителни продукти.

Бар-ресторант “Верту” се развива с една единствена цел- да се превърне в твоето любимо място за хранене, почивка на чаша кафе, място за приятна среща с приятели с качествено питие. “Верту” ще ви посрещне в в нова и по-модерна обстановка и ще ви предложи качествено и бързо обслужване. Обслужващият персонал на Бар-ресторант “Верту”, въоръжен с много енергия и съпричастност, ще ви обгради с грижи и гостоприемство и ще ви предложи да се насладите на вай-качествените напитки и най-вкусната храна.

Заповядайте в Бар-ресторант “Верту” – едно от най-познатите и посещавани места на главната улица в град Смолян.

ЕТ “АНРИ-64” гр. Смолян

вторник, 20 септември 2011 г.

Фирмата предлага на пазара: петролни продукти на “ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ” ЕООД, “ПРИСТА ОЙЛ”АД; акумулатори на “МОНБАТ”АД; гуми за МПС. Стартира работа на специално звено за услуги в сферата на транспорта на територията на гр.Златоград. Фирмата осъществява своята дейност от централен офис находящ се в гр.Смолян и мрежа от дистрибуторски центрове в гр.Враца, гр.Панагюрище, гр.Пловдив, гр.Златоград, гр.Мадан и Девин , Първамай, Неделино и Баните. Към момента е създадена компютърна мрежа, свързваща всички складови помещения с централния офис за осъществяването на бърза и точна информационна връзка.

Възприетата политика за разширяване територията на стопанското присъствие на фирмата, чрез изграждане на дистрибуторски центрове, които да осъществяват пряк контакт с клиентите, да реагират бързо и адекватно на промените на пазара се оказа вярна посока на развитие.

Има разработена технология за контрол и ефикасна експлоатация на обектите, чрез която с лекота ежедневно се осъществява обмен на информация с цел вземане на вярни управленчески решения. Служителите на фирмата притежават висока квалификация, познават в детайли възможностите и проблемите при търговията на дребно и едро с петролни продукти .Създадената структура от човешки и технически ресурси и постигнатите резултати са фактори даващи ни основание за реални амбиции да разширяваме пазара. Мисията на ръководството на фирмата и всички служители е да предоставя на свойте клиенти услуги и стоки с високо качество.

1

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009