Спектакъл „Илюзията” на смолянска сцена

Спектакъл „Илюзията” на смолянска сцена

Любителите на театралното изкуство ще могат да гледат спектакълът „Илюзията” на 18 февруари от 19.00 ч. на сцена „Николай Хайтов” -Смолян.

Това е един спектакъл за любовта, приятелството и верността, в който група млади актьори респектират със своя талант. Режисьор е Маргарита Младенова.Тази пиеса, писана през 1636 година, се заглежда честно, а в известен смисъл открито и наивно във всъщностния предмет на изкуството – то търси да напипа истината за човека и живеенето, а не готовия отговор. Тази история преминава през различни взимоотношения и игрите в тях, за да стигне до прозрението, че има по-голям сценарий от моя, в който аз като че ли съм вписан, който ми се открива постепенно и иска аз да се смиря, обяснява Маргарита Младенова.

В спектакълът Илюзията екипът предлага една поетична провокация и показва свой поглед към героите,ситуациите,темите и проблемите,с които се занимава Корней.Режисьор е ученикът на проф.Младенова Стилиян Петров,сценографията и костюмите са на Даниела Олег Ляхова,а музиката на Асен Аврамов.

Билети могат да се купят на касата на театъра от 11.00 до 13.30 ч. и от 16 до 18 ч.

Вирни се горе