„Секс, наркотици, рокендрол”

„Секс, наркотици, рокендрол”

Един легендарен спектакъл! Един учител и един ученик!Ивайло Христов и Асен Блатечки

А иначе словосъчетанието „Секс, наркотици, рокендрол” наистина характеризира една епоха – времето, когато духът на свободата излиза от бутилката. И до днес това продължава да е от значение за много хора Асен Блатечки пропява с дрезгав глас на финала на легендарния спектакъл “Секс, наркотици и рокендрол”, който познаваме от години от театър “Българска армия” с Ивайло Христов. Този път Блатечки представи премиерно своята версия . Мъжагата с потника ала Марлон Брандо и татуировката на дясната ръка припява с бандата, която е с него през цялото време на сцената. Виктория Керин,Христо Намлиев и Темелко Темелков показват завидни вокални умения и се вписват идеално в темата за рока.

В новата постановка “Секс, наркотици и рокендрол” на Ерик Богосян Ивайло Христов вече се изявява в качеството си на режисьор, а не на актьор. Той предава щафетата на Асен Блатечки, но почеркът на маестрото личи в интонацията и “небрежното” до гениалност държане на актьора на сцената.

За час и половина Асен Блатечки се превъплъщава в няколко образа – на бедняка от улицата, чистач, вокалист на рокбанда, среднощен “каубой”, рецидивист и баровец. Всяко едно превъплащение на сексимвола Блатечки е съчетано с подборка от златни рок хитове изпълнени на живо и каращи зрителя мисленно и емоционално да се пренесе през 60-те и 70-те години на 20 век-един период на свобода в музиката,в поведението,а и в живота. Култовия спектакъл “Секс,наркотици и рокендрол” може да гледате само на 20 май,неделя от 19 часа на в Читалище "Орфееви гори"-гр.Смолян.Билети на касата във фоаето на Младежки дом.

Ученици и студенти ползват 30 % намаление. Телефон за информация и резервации:0878 81 01 90

Вирни се горе