Д-р Ася Чангалова-специалист акушер-гинеколог

Д-р Ася Чангалова-специалист акушер-гинеколог

Д-р Ася Чангалова е доказан специалист в областта на гинекологията с многогодишна практика. Завършва медицина в Русия, а после специализира акушеро-гинекология /репродуктивна медицина/ в България. Взема активно участие в редица семинари и обучения, награждавана е за успехите си.

Сега е един от най-търсените лекари в областта.Тя не просто предлага професионално отношение към всеки проблем на пациента, но също така притежава оборудван със най-съвременна технология кабинет. Услугите, които предлага са: гинекологични прегледи и цитонамазка, изследване и лечение в менопауза, женска консултация – 2D, 3D, 4D ехография и скрининг на синдрома на Даун и тризомия. В специализирания кабинет тя извършва изследване и лечение на стерилитет при мъжа и жената, изследване на хламидии, ултразвукови изследвания и семейно планиране.

Професионализмът и изключителното отношение към пациентите на д-р Чангалова ,както и най-висок клас апаратура с която разполага са гаранция за високо качество и максимални резултати. Кабинета се намира в сградата на поликлиниката. Тел.:за контакти:0301/65750

Вирни се горе