Зелени сандали - как да ги комбинирате, за да изглеждат красиво

 Зелени сандали - как да ги комбинирате, за да изглеждат красиво

Зелените сандали са красиви! Опитайте чифт в този уникален нюанс и вашият гардероб ще ви благодари. Летните месеци са тук и е време да експериментирате със забавни и ярки цветове. Зеленият цвят може да не е популярен избор за обувки като класически черни обувки или бели сандали, но е чудесен начин да добавите малко цвят към ежедневните си тоалети.

Как да носите зелени сандали

За свежа визия това лято, защо не добавите чифт зелени сандали към гардероба си? Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че неутралните цветове като черно, бяло, бежово и кремаво винаги ще изглеждат страхотно със зелено – независимо дали са по-тъмни нюанси като изумрудено зелено или по-светли зелени като мента или лайм. Или изберете дрехи в противоположния на зеления нюанс като розово, или допълващи зелените тонове оранжево, синьо или лилаво.

От ежедневни тоалети с дънки до по-елегантен вид, има много начини да носите зелени сандали. Без значение кой зелен нюанс предпочитате. Ако сте склонни да избирате винаги черни или неутрални обувки, добавянето на чифт зелени сандали към гардероба ви може да ви помогне да промените малко визията си. Тъмно зеленото например е чудесен начин да добавите цвят, без да претоварвате гардероба си. Въпреки това, ако се чувствате приключенски настроени, можете да изберете чифт лимоненозелени или неонови сандали, които наистина да впечатляват.

Вижте по-долу и някои предложения как да носите зелени сандали.

Топ визии за зелени сандали

1.С изцяло бял тоалет

Зелените сандали с бели рокли, костюми или гащеризони са фантастично съчетание за сватби и ежедневно облекло през пролетта и лятото. Заложете на сандали в цвят мента и ще впечатлите. Можете дори да направите бялото си облекло подходящо и за работа с по-тъмни зелени обувки. Най-добрият начин да внесете баланс в зелените си сандали е да носите чанта или да добавите аксесоар като колан, който съответства на цвета на обувките ви. Този съвет важи и за други тоалети в този списък.

2.С черно елегантно облекло

Ако искате вашите зелени сандали да заемат централно място, носенето на ярък чифт с черно облекло е начинът да го направите! Опитайте зелени обувки с черен панталон. Колкото по-ярки са зелените обувки, толкова повече визуално въздействие ще имат на фона на черно облекло. Ако търсите по-фин контраст с черното, опитайте чифт обувки в горско зелено.

3.С деним

Носенето на зелени сандали е лесен и безпроблемен начин да добавите неочакван цветен щрих към ежедневния деним. Можете да създадете изчистен външен вид с комбинация от тъмнозелени сандали и индигови дънки. Или пък да облечете изтъркани сини дънки или дънкова пола и ярки ябълковозелени сандали. Модел на платформа също чудесно би се съчетал с дънковите дрехи.

4.С лилаво

Тази комбинация е за по-смелите и е наистина страхотна. Това важи за всички нюанси от лавандула и наситено лилаво до бледо лилаво.Можете да съчетаете наситено лилава рокля с ментови или горски зелени сандали или лавандулов костюм с яркозелени сандали с каишки и токчета. Това ще създаде интересно облекло, което със сигурност ще привлече вниманието.

5.Други интересни предложения

Освен горните предложения може да комбинирате зелените сандали и с дрехи в други нюанси на зеленото, в комбинация от черно и бяло, както и с дрехи на флорални щампи. Супер свеж летен тоалет е и съчетанието от зелено и розово.

На CCC ви очакват както предложения за зелени сандали, така и необходимите аксесоари, които да допълнят тоалета ви. Може да избирате както оналйн, така и във физическите магазини на CCC. Вземете своите нови зелени сандали от CCC, комбинирайте ги с бяла рокля и розова чантичка и със сигурост лятната ви визията ще бъде завършена.

Вирни се горе