„Здравословна храна или храна за здраве“ е последната лекция от фестивала „Здравей, здраве!“ Смолян

„Здравословна храна или храна за здраве“  е последната лекция от фестивала „Здравей, здраве!“ Смолян

С начало в 15.30ч и край 16.30ч. в зала 1 на ДНА, тя ще бъде среща с храната и нейната енергия за човека и здравето, която ще направи за гостите Снежана Орлова.

Снежана Орлова е жена с огромна енергия да твори храната, създава усещане за топла грижа, блага дума и удоволствие за небцето. Онова майсторски цветно и приготвено „нещо“ в чинията, заради което ще кажем едно „ау-у-у-у“ и ще забравим за диети и претенции към калорийния ефектт.

Снежана е пекар-сладкар, с интереси към здравословната вкусна храна. През 2017 Министерство на икономиката, подкрепя Снежана Орлова в нейните иновативни разработки на продукти с квас. До настоящия момент е участвала в редица прояви за популяризиране на традиционни хлябове и рецепти. През 2020 година получава сертификат от УХТ-Пловдив, за качеството на използвания квас преминал микробиологичен анализ в немска лаборатория. Агрономическото и образование и дава много по-ясен поглед върху това, коя и каква храна може да бъде здравословна. Как правилно да подбираме истински растителни продукти и по какъв начин да различаваме пестицидно отглежданите и химически третитарни храни от био продуктите.

И ако искате един истински кулинар -ценител да ви говори за здрава храна, заповядайте!

Вирни се горе