Затрупаха Дора Янкова с цветя за рождения й ден

Затрупаха Дора Янкова с цветя за рождения й ден

Десетки букети с цветя, предимно червени рози, подаръци и стотици пожелания с телефонни обаждания и кратки текстови съобщения получи за рождения си ден смолянската депутатка от Коалиция за България Дора Янкова.

Най-напред червената народна представителка, която е и областен председател на социалистите в Смолянско, бе изненадана с голям букет цветя пред къщата си в село Момчиловци от съседи, които й пожелаха здраве, родопско дълголетие и мъдри управленски решения. По –късно в централата на БСП- Смолян, Янкова бе затрупана с букети и поздравителни адреси.

За рожденият си ден Дора Янкова бе поздравена по телефона от лидера на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, министъра на културата Петър Стоянович и много колеги-депутати, от които пръв Янаки Стоилов. Областният управител на Смолян инж. Димитър Кръстанов подари стилен букет от 9 червени рози. Председателят на Младежкото обединение на БСП в Смолян Георги Кисьов подари картина на видния столичен художник Николай Алексиев. „Здраве”, „щастие”, „късмет”, бяха най-честите пожелания.

Екипът на Smolyannews.com също честити празника на г-жа Янкова и пожелава здраве,щастие и мъдри управленски решения.

Честит празник!!!

Вирни се горе