Зарко Маринов е водач на листата на Демократична България в Смолян

Зарко Маринов е водач на листата на Демократична България в Смолян

“Демократична България” обяви водачите на листите си за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври.

Единият съпредседател на обединението Христо Иванов ще бъде водач в 24 МИР в София и Пловдив-град, а ген. Атанас Атанасов този път ще води листата във Варна.

В Смолян листата отново ще води Зарко Маринов.

"Днес подадох заявление за регистрацията на листата на "Демократична България" в РИК - Смолян. Листата ни е изцяло от местни хора, успешно реализирали се благодарение на своите качества и образование в частния сектор. Истински родолюбци, които милеят за Родопите и развитието на родния ни край. Хора, които нямат амбиция да се наредят на държавна служба или да усвояват пари от обществени поръчки. Получих доверието на председателския съвет на "Демократична България" да бъда отново начело на листата в Смолян, което приемам като отговорност и оценка за работата ми като депутат през 8-те месеца на 47-ото Народно събрание", заяви Маринов.

Втори в листата е адвокат Симеон Джамбазов на 35 години - блестящ юрист, завършил с отличен Юридическия факултет на Софийския университет, докторант по право на Европейския съюз, адвокат, роден в гр. Златоград.

Трета е Камелия Младенова на 35 години от Златоград, графичен дизайнер, с успешна кариера в родния си град.

Четвърти е Асен Чолаков на 36 години от Рудозем, строителен инженер, управлява строителен бизнес (сглобяеми къщи), независим от обществените поръчки.

Пети е Димитър Янъков на 37 години от Чепеларе, мениджър развитие в софтуерна компания, международен съдия по биатлон.

Шеста е Антоанета Узунова на 44 години от Смолян, мениджър развитие в компания за микрокредитиране, бакалавър по международни икономически отношения и магистър по финансов мениджмънт.

Седми е Делян Беширов на 36 години от Неделино, ветеринарен лекар със собствена компания за търговия с фуражи и храна за животни.

Осма е Алтънай Читакова на 37 години от село Грохотно, със специализация в областта на туризма, супервайзър в в апарт хотел.

Всички ние влизаме в политиката, за да променим нашата страна - с правила, почтеност и професионализъм. Всички ние сме убедени, че политическата сила, която може да промени страната ни като даде европейска перспектива с европейски правила е "Демократична България".

Вирни се горе