Заради лошите метеорологични условия отложиха два мача на децата от „Родопа“

Заради лошите метеорологични условия отложиха два мача на децата от „Родопа“

Заради лошите метеорологични условия в събота бяха отложени две срещи на отборите от Детско-юношеската школа на ФК „Родопа“ (Смолян).

Заради валежите от дъжд в Пловдив, срещите на момчетата от Футбол – 7 и Футбол – 9, съответно с ФК „Скутаре“ (Скутаре) и ФК „Шипка старс-2015“ (Асеновград ), не се състояха. Тепърва ще бъдат насрочени новите дати на двубоите.

Заради много болни и контузени футболисти бе отложен мачът и на юношите младша възраст на „Родопа“, в неделя със „Спартак“ (Пловдив). През седмицата те обаче изиграха отложеният мач с „Левски“ (Карлово), като срещата завърши при резултат 1:1. Голмайстор за смолянчани е Радостин Самуилов още в 4 – та минута, когато родопчани повеждат . В края на първата част обаче домакините изравняват и в крайна сметка отборите си разделят по точка, информира треньорът Звезделин Чаушев.

Деца – Б на „Родопа“ спечели служебно с 3:0 срещу ФК „Спортист-1948“ (Голям чардак), тъй като тимът не се явил за срещата в Смолян. Уточнява наставникът на децата Левент Аврамов.

Вирни се горе