Заповядайте на тържеството за запалване на празничните светлини!

Заповядайте на тържеството за запалване на празничните светлини!

На 7.12. /четвъртък/ от 17:00 часа на площад „Олимпийски“ в гр. #Чепеларе ще бъде даден старт на коледните базари. Своите оригинални собственоръчни творения ще представят възпитаниците на ЦПЛР ОДК Чепеларе и членовете на общинската организация на хора с увреждания.

Разнообразние от вкусни храни и чудни топли напитки ще се предлагат в няколко дървени къщички, разположени на площад "Олимпийски" и в градската градина зад сцената!

Програмата по запалването на празничните светлини ще започне от 18:00 часа на сцената на площада.

Началото на различната атмосфера, която идва с предстоящите Коледни и Новогодишни празници ще поставят възпитаниците на ЦПЛР ОДК Чепеларе с представяне на Коледуването като ритуал, гайди и песни.

Детският театрален състав към НЧ „Родопска искра 1880“ - гр. Чепеларе ще зарадва жителите и гостите на града със своята артистичност от сцената на площад „Олимпийски“.

Магията на огъня ще бъде поднесена с впечатляващо танцово представление с огън "Bright eye". Хиляди искри ще осветяват площада, като символ на надеждата и вярата в коледните чудеса.

Специален поздрав ще отправи г-н Боран Хаджиев - кмет на община Чепеларе. След обратно броене от всички участници и присъстващи, Чепеларе ще грейне! ПРИКАЗНО ЗВЕЗДНО НЕБЕ ЩЕ УКРАСИ ГРАДСКАТА ГРАДИНА ДО СЦЕНАТА!

Децата ще бъдат зарадвани с подаръчета - изненади от обичания белобрад старец – Дядо Коледа, Снежанка и техните помощници - джуджетата, които също ще бъдат част от вълнуващия празник на площада в града.

Тържеството ще завърши с празнична заря!

КОЛЕДНИТЕ БАЗАРИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАД ЧЕПЕЛАРЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ВСЕКИ ДЕН ДО 23.12. 2023 година, С МУЗИКА, ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ И ВКУСНИ ИЗНЕНАДИ !

НЕКА ЗАЕДНО СБЪДНЕМ КОЛЕДНОТО ЧУДО!!!

КОЛЕДНИ БАЗАРИ:

На 7.12. /четвъртък/ от 17:00 часа на площад „Олимпийски“ - гр. Чепеларе. Базари ще представят възпитаниците от ЦПЛР ОДК – Чепеларе и членове на Общинска организация на хора с увреждания – гр. Чепеларе.

На 12.12. /вторник/ от 11:00 часа на площад „Олимпийски“ коледен базар ще предложат децата от МКБППМН.

На 19.12. /вторник/ в Читалището на с. Павелско ще бъде организиран съвместен благотворителен коледен базар на учениците от ПГ СГСТ „Никола Й. Вапцаров“ – гр. Чепеларе и ЦНСТДБУ – с. Павелско.

За периода 18 - 20.12.2023 г. базарът ще бъде разположен в сградата на Община Чепеларе – ет. 2.

Събраните средствата от конкретния базар ще бъдат предоставени за нуждите на децата от Центъра за настаняване на деца без увреждания – с. Павелско.

ОБЩИНА ЧЕПЕЛАРЕ ПОЖЕЛАВА НА СВОИТЕ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ ЗДРАВЕ И НЕЗАБРАВИМИ ПРАЗНИЦИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Вирни се горе