Зам.-кметът Марин Захариев посети младежкото пространство на “Млади изследователи за младежко развитие”

Зам.-кметът Марин Захариев посети младежкото пространство на “Млади изследователи за младежко развитие”

Зам.-кметът на община Смолян, Марин Захариев, посети младежкото пространство на “Млади изследователи за младежко развитие” град Смолян.

В рамките на посещението се показаха новите функционални зони , които бяха обособени за различни дейности и интереси. Показаха се съвременните подходи на работа, които се прилагат от страна на младежките работници в Смолян.

Организаторите се похвалиха с това, че младежкия им хъб покрива високи стандарти за младежка работа и предоставя комплексни услуги чрез разнообразни дейности за младите хора, включително и тези от уязвими групи.

Гостуването на представители на община Смолян е в резултат на успешно партньорство между двете страни.

Младежката организация реализира одобрен проект от Община Смолян. Младежите бяха подкрепени чрез фонда за младежки инициативи и проекти.

“Гордеем се с една доста голяма инициатива, която съществува от самото създаване на сдружението, а именно младежкото пространство в Смолян, където се събираме и обменяме своя опит. Той не е само пространство, в което провеждаме своите обучения, то е място, на което младите се събират, учат заедно, говоря си, играят настолни игри, споделят и успяват да излязат малко от технологичния свят, в който всички сме навлезли.” споделят от сдружениeто.

Вирни се горе