Задържани са четирима при акция на полицията

Задържани са четирима при акция на полицията

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Смолян е проведена поредната акция за предотвратяване на престъпления, свързани с притежание, разпространение на наркотични вещества и управление на МПС под въздействие на алкохол и наркотици. В хода на операцията са задържани четирима нарушители и срещу тях са започнати бързи производства.

На 07.06.2022 г. в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 35- годишен англичанин за управление на лек автомобил след употреба на наркотични вещества. При извършена полицейска проверка на КПП ‚‘‘Забрал‘‘ на лек автомобил ,,Дачия Лодж‘‘, 35-годишния водач е тестван с техническо средство, което е отчело наличие на метамфетамин. Лицето е задържано за 24-часа. Работата по случая продължава.

На 07.06.2022г. в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 30-годишен ирландец, който е управлявал лек автомобил ,,Рено Трафик‘‘ след употреба на наркотични вещества. При извършената полицейска проверка на КПП ,,Забрал‘‘ е установено чрез техническо средство, че водачът на автомобила има наличие опиати. Лицето е задържано за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 07.06.2022 Г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 24-годишна англичанка за управление на лек автомобил след употреба на наркотични вещества. Извършена е полицейска проверка на път III-868 /гр. Смолян – гр.Рудозем / на лек автомобил ,,Дачия Дъстер‘‘, при която 24-годишната жена е тествана с техническо средство. Дрегерът е отчел положителна проба за наличие на канабис 25. Лицето е задържано за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 07.06.2022г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 25-годшиен англичанин за притежание на наркотични вещества. При извършена полицейска проверка на път III-868 /гр.Смолян – гр.Рудозем около 11:30ч. е установено, че 25-годишния мъж държи в чорапа си без надлежно разрешително наркотични вещества – канабис и екстази. Лицето е задържано за срок от 24-часа. Работата по случая продължава.

.

Вирни се горе