Задържаха в ареста мъж от Рудозем за проява на хулиганство

Задържаха в ареста мъж от Рудозем за проява на хулиганство

С решение на Районен съд гр.Мадан, за проява на дребно хулиганство е наложено административно наказание “задържане за срок от седем денонощия в структурно звено на МВР” на 20-годишния А.К. от гр.Рудозем.

20-годишният младеж от Рудозем ще търка нара на полицейския арест, в продължение на седем дни, след като скачал върху кола и обиждал дама в родния си град.

Според полицията, младежът се е държал непристойно на 10 август през нощта на ул. “Васил Левски” между блок №4 и сградата на „Български пощи“, в миньорския град.

Малко след 3:00 часа през нощта, след дискотека, момчето се качил върху спрян лек автомобил – БМВ, с чуждестранна регистрация и е започнал да скача върху преден капак, предно стъкло и заден капак.

Същевременно е отправял обидни думи към 27-годишна жена от Рудозем. Наложило се е и намесата на полиция, след което е бил изправен и пред съда. Магистратите от Мадан, му наложили административно наказание “задържане за срок от седем денонощия в структурно звено на МВР”, за проява на дребно хулиганство.

Вирни се горе