Задържаха трима за употреба и притежание на наркотични вещества

Задържаха трима за употреба и притежание на наркотични вещества

Екипи на полицията задържа трима за употреба и притежание на наркотични вещества за денонощие,съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.

На 08.02.2023 г. в РУ-Смолян e започнато бързо производство срещу 25-годишен мъж от гр. Смолян, който на 08.02.2023 г. около 16.00 ч. при извършена полицейска проверка в гр. Смолян на ул. "Дичо Петров", е установено, че държи в джоба на якето си станиолов свитък съдържащ суха тревна маса. При извършения полеви наркотест веществото с бруто тегло 0,71 грама, е реагирало на "канабис". Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни групи при ОДМВР и РУ-Смолян. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Също вчера в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу 27-годишен мъж от гр. Смолян, който на 08.02.2023 г. около 14.40 ч. при извършена полицейска проверка в гр. Смолян на ул. "Д-р Петър Берон“ е управлявал лек автомобил „Ауди А6“ след употреба на наркотични вещества /канабис/, установено чрез техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В РУ-Смолян e започнато бързо производство и срещу 34-годишен мъж от гр. Смолян, който на 08.02.2023 г. около 15.00 ч. при извършена полицейска проверка в гр. Смолян на ул. „Хан Пресиян“ е установено, че в кутия от цигари държи станиолов свитък, съдържащ суха зелена тревна маса. При извършения полеви наркотест веществото с бруто тегло 0,70 грама е реагирало на "канабис". Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни група при ОДМВР и РУ-Смолян. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Вирни се горе