Задържаха двама в кметския кабинет в Неделино, предлагали подкуп

 Задържаха двама в кметския кабинет в Неделино, предлагали подкуп

Задържани са двама мъже, предложили подкуп на кмета на Неделино Боян Кехайов, съобщи директорът на ОД МВР Смолян комисар Николай Димов и окръжният прокурор Тодор Деянов. Информацията бе потвърдена и от кметът Боян Кехайов. Той информирал полицията за оставения подкуп от около 5000 лв. на бюрото му.

Боян Кехайов съобщи за SmolyanNews.com, че мъжете се представили като бизнесмени от Стара Загора. „Поискаха да им осигурим обекти за ремонт и изолация на покривни конструкции. В един момент единият от мъжете извади от джоба си пачка с банкноти, остави ги на бюрото ми и каза „Ето, за да се почерпите и да видите, че сме сериозни в намеренията си!" Кметът веднага повикал полиция и двамата били закопчани с белезници в кметския кабинет. Припомняме,че преди да бъде избран за кмет на Неделино, Боян Кехайов е бил директор на ОД на МВР-Кърджали.

ОД МВР Смолян: На 23.03.2017 г. в гр.Неделино в сградата на Общинска администрация в момент на предлагане на подкуп от 5 000 лева на кмета на общ.Неделино е задържан М.И.К /60 годишен/ от обл.Хасково.По случая е образувано незабавно производство срещу него в РУ- Златоград. Лицето М.И.е задържано до 24 часа.

Вирни се горе