ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА, ОБЩИНА СМОЛЯН ВЗЕ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВАКАНЦИЯ & СПА

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА, ОБЩИНА СМОЛЯН ВЗЕ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВАКАНЦИЯ & СПА

За поредна година, Община Смолян взе участие в Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА, което се проведе от 15 до 17 февруари т.г. в Интерекспо център в София

В 39-то издание на изложението, Общината отново се представи на обединен щанд на Туристически район Родопи, чийто център е община Смолян, заедно с други общини от района като Чепеларе, Златоград, Баните, Девин, Ардино и др. Това събитие открива сезона на туристическите събития в България за 2023-а година.

Форумът бе официално открит от министъра на туризма д-р Илин Димитров.

Над 250 изложители от 15 държави събира най-престижният туристически форум у нас. Той се организира от Прим Експо, под егидата на Министерство на туризма на Република България и в партньорство с Urbo Studio.

На оригинални цветни щандове, участниците представиха своите туристически забележителности и продукти, нови туристически маршрути, културни и исторически обекти, фестивали, местни храни и напитки, фолклор. Форумът предоставя възможност и за ползотворни срещи и дискусии по важни за развитието на туризма теми, обмен на актуална информация за тенденциите в туризма, установяване на нови контакти и партньорства.

Вирни се горе