За нови работни места, добри доходи, подобрена градска среда и силни социални мерки се обяви "ПП-ДБ“ в Смолян

За нови работни места, добри доходи, подобрена градска среда и силни социални мерки се обяви "ПП-ДБ“ в Смолян

Коалицията регистрира своето участие в местните избори в община Смолян.

Днес представители на Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" регистрираха своето участие за предстоящите местни избори в ОИК - Смолян.

„Имаме нужда от дълго чакани решения и действия за ускорено развитие на общината.“ каза Емил Келешев, представител на коалицията.

С ясната заявка, че целят да бъдат първа политическа сила, от "Продължаваме Промяната - Демократична България" изразяват готовността си да работят за подобрение на живота на местните жители.

„Ние знаем и ще приложим доказани и прозрачни практики, които да обърнат процесите на обезлюдяване, действащи с пълни сили в последното десетилетие.“ добави Келешев.

От ПП-ДБ ще представят скоро и кандидата си за кмет на община Смолян, който не само е човек с амбиция, енергия и ясна визия, но и разполага с амбициозен екип от експерти. Това е човек със силни лидерски качества и готовност да слуша и работи за това Смолян да придобие облик на модерен областен град, какъвто трябва да е.

Екипът от експерти разработи ясна управленска програма, в която:

  • младите ще намерят стратегия за откриване на нови и модерни работни места

    • родителите ще намерят стратегия за облагородяване на градската среда с детски площадки и места за отдих

  • бизнесът ще намери мерки, с които да придобие предимство пред бизнесите от останалите общини, области и ако можем държави

    • възрастните жители на общината ще намерят много социални мерки, с които да благодарим за времето, отношението и труда, който са положили за България

Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" приканва всички жители да се включат активно в предстоящата предизборна кампания и в дебата за бъдещето на община Смолян.

Пресцентър ПП -ДБ

Вирни се горе