Юношите на Родопа победиха Асеновец 2005

Юношите на Родопа победиха Асеновец 2005

Юношите младша възраст на Родопа (Смолян) победиха връстниците си от ФК Асеновец 2005 (Асеновград) с 1:0 в домакински мач от Регионалното първенство на Пловдив.

Момчетата водени от треньора Звезделин Чаушев успяха да надиграят гостите, реализирайки едно от многото създадени положения пред противниковата врата. Единственото попадение е дело на Радостин Самуилов.

На този етап, юношите на Смолян се нареждат на второ място в таблицата за временно класиране с актив от 33 точки.

Лидер е Спартак 1947 (Пловдив) с 44 точки. На трета позиция са подрастващите от ФК Марица 1921 (Пловдив), отново с 33 точки. На последните две места са представителите на Сокол (Марково) и Рудозем (Рудозем), съответно с актив от 7 и 4 точки.

Децата от Футбол – 7 на Родопа спечелиха точка от двубоя с ФК Калояново, завършвайки при резултат 2:2. Момчетата водени от Димитър Чолаков успяха да се върнат в мача, след като противникът водеше с 2:0. С голове на Денис Росенов и Степан Холод, те стигнаха до равенството.

Момчетата от Футбол – 9 на Родопа също записаха равенство с ФК Житница. Двубоят между двата тима завърши при резултат 3:3, като за отбора воден от левент Аврамов точни бяха Денислав Младенов на два пъти и Мартин Топалов.

Деца – Б печелят служебно с 3:0 срещу „Марица“ (Пловдив).

Вирни се горе