ЮЕМФ открива международния си офис часове преди началото на 11- тия си конгрес

ЮЕМФ открива международния си офис часове преди началото на 11- тия си конгрес

На 07.09.2022 г. от 14:00 часа в София, ж.к. „Манастирски ливади Б”, бл.1, е официалното откриване на междунарония офис на Югоизточно-Европейския Медицински Форум.

Непосредствено преди това ще се проведе работна среща на членовете на Борда на Форума, на която ще се обсъдят и ще се вземат решения за награждаване в рамките на Конгреса на водещи медицински специалисти от България и Европа, както и на представители на националните и регионални медии.

Своето присъствие на Конгреса вече са потвърдили и редица представители на българските държавни и местни институции и власти, сред които кметовете на градовете домакини Пловдив и Смолян.

След тържественото откриване и символичния коктейл ръководството и членовете на Борда на Югоизточно-Европейския Медицински Форум ще се отправят към гр. Пловдив, където от 20:30 часа в Римския стадион, гр. Пловдив ще се състои своебразно откриване на 11-тия Конгрес на ЮЕМФ. Освен научната, интердисциплинарна програма на Форума, участниците и медиите ще могат се запознаят и с културно-историческото наследство на Пловдив, да се насладят на виртуозите от Виенската Филхармония.

Най-големият международен медицински форум у нас ще се проведе от 08 -11 септември 2022 г., в гр. Пловдив и в гр. Смолян- на най-мистичното място в България – Родопите, участниците ще имат удоволствието да чуят космическия глас на великата Валя Балканска.

Вирни се горе