Янко Стайков от “Възраждане” : Искам хората да повярват в Чепеларе

Янко Стайков от “Възраждане” : Искам хората да повярват в Чепеларе

Янко Стайков е кандидат-кметът, издигнат от “Възраждане” за община Чепеларе. Целият му житейски и професионален път е свързан с града и е активно ангажиран с развитието и благоустройството на региона.

“Детството и ранните си ученически години прекарах в Чепеларе и още от дете заобичах живописната архитектура на града, който е бил културно-просветен център след Освобождението и красотата на Родопите. Гордостта и любовта към родината ме свързаха с “Възраждане” и съм щастлив, че мога да реализирам идеите си за един по-чист, красив и устроен град, който да бъде гордост за всички родопчани”, коментира кандидат-кметът от “Възраждане” - Янко Стайков.

Това е и причината, сред основните точки на програмата му да бъде - преодоляването на демографския срив и обръщане на негативната тенденция, а всичко това ще стане възможно след усилена работа по всички компоненти на средата около нас - икономика, здравеопазване, образование, инфраструктура, социални дейности, транспорт и спорт.

Друг основен аспект, застъпен в управленската ми програма е идеята за качествено образование като гаранция за развитие - създаване на алтернативно образование в областта на спорта и туризма, като се създадат паралелки в тази посока, запазвайки и възстановявайки спортната инфраструктура и кадрите, изградени до момента, като се акцентира на засилване на интереса на децата и мотивирането им да се развиват в тази посока. Изключително важно е и подобряването на условията в училищата и детските градини, както и разширяването на самодейните дейности и мотивирането на хората да участват в такива”, заяви кандидат-кметът от “Възраждане”Стайков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП "Възраждане"

Вирни се горе