WINBET PLUS - мисии, бонуси и точки

WINBET PLUS  - мисии, бонуси и точки

Новата програма за лоялност WINBET PLUS продължава да жъне успехи сред клиентите на българския игрален сайт. Включвайки се в тази инициатива, всеки регистриран потребител на WINBET може да трупа точки, да изпълнява мисии, да се изкачва на следващо ниво и да използва специалния магазин за бонуси и предметни награди.

Събирайте точки и изпълнявайте мисии в рамките на WINBET PLUS

Всички играчи обичат добрите програми за лоялност, които възнаграждават редовната игра и позволяват на потребителя да се почувства оценен. Тук WINBET са свършили добра работа със своята програма за лоялност, благодарение на която играчите трупат точки, играейки на сайта winbet.bg, но и изпълнявайки специалните мисии на платформата.

Когато се съберат определен брой точки, играчите могат да вземат решение какво да правят с тях, например - да си закупят кеш бонус, безплатни завъртания, безплатен залог и т.н. Налице са и предметни награди, както и интересни мини игри, при които също могат да бъдат спечелени награди.

Отваряйки профила си в програмата за лоялност, потребителят може лесно да види колко точки е събрал до момента и да вземе решение какво да предприеме с тях. Навигацията е лесна, тъй като менюто е интуитивно и удобно, а чрез него потребителят има бърз достъп до основните секции на програмата - мисии, нива, мини игри, магазин, бонуси и т.н.

Колкото повече мисии изпълнява потребителят, толкова повече точки ще получава. Самите мисии са разнообразни като концепция - от правене на депозит до определен тип игра в сайта и т.н. Някои от тях носят немалко точки и са отличен начин за изкачване до следващо ниво, което от своя страна ще отвори и нови мисии за изпълнение.

Играта Match Plus е друг интересен компонент от програмата за лоялност WINBET PLUS. Тук играчите имат възможността да правят безплатни залози на определени футболни срещи, но с перспективата да печелят съвсем реални награди.

В рамките на програмата налице е и придобиването на значки. Когато потребителят спечели значка, това му помага да събере дори още точки в своя профил и да продължи с преминаването си към следващо ниво.

Кой може да се включи в програмата за лоялност WINBET PLUS?

Всички регистрирани потребители на игралния сайт имат възможността да бъдат част от програмата за лоялност. Както бе посочено, достатъчно е те да играят в секциите на сайта, които са квалифициращи за програмата, както и да изпълняват специалните мисии, за да трупат точки. Отваряйки профила си в програмата за лоялност, потребителите могат във всеки един момент как върви напредъкът им и докъде са стигнали.

Какви бонуси могат да се активират в рамките на програмата за лоялност?

Както бе отбелязано, трупайки точки в WINBET PLUS, играчите могат да ги разменят за различни бонуси и промо оферти, дори и предметни награди.

Сред тях са безплатни завъртания, безплатни залози и кеш бонуси, които могат да бъдат разгледани в секция “Магазин”.

Стига да има достатъчно точки, потребителят може да ги използва и да ги размени за желаната от него награда.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Вирни се горе