WINBET Bonus Park - три бонус предложения всеки ден

WINBET Bonus Park - три бонус предложения всеки ден

Една от атрактивните промо оферти на winbet.bg остава активна до 31 юли включително, осигурявайки три бонус предложения до 10 000 лева за всеки регистриран потребител на сайта всеки ден. Това е WINBET Бонус Парк - колелото на късмета на българския игрален сайт, което всеки клиент платформата може да завърти веднъж на ден.

WINBET Бонус Парк - нов шанс всеки ден

Всеки активен потребител на WINBET, разполагащ с регистрация на сайта, може да завърти колелото веднъж на всеки 24 часа.

Когато това се случи, на колелото ще бъдат определени три печеливши сектора, а потребителят ще може сам да избере коя от наградите желае да активира чрез бутона “Към моите оферти”. Тук трябва да се има предвид, че когато потребителят избере желаната от него оферта, следващите две ще отпаднат и вече не могат да бъдат активирани.

Всеки път, когато колелото в WINBET Бонус Парк се завърти, потребителите могат да спечелят следните награди:

•Кеш бонус (с или без депозит);

•Безплатен залог за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит);

•Безплатни игри (с или без депозит);

•Специален подарък-изненада от легендата на Барселона, ЦСКА и българския национален отбор Христо Стоичков;

От игралния сайт посочват, че ако потребителят реши да избере последната награда - изненадата от Христо Стоичков, той следва да се обърне към отдела за връзки с клиентите на WINBET, за да получи нужната информация как да вземе своя подарък.

Офертата с три бонус предложения на winbet.bg е една от многото, които игралният сайт предлага на клиентите си към настоящия момент. Останалите предложения на оператора могат да бъдат разгледани в секция “Промоции”, където всеки потребител може да получи достатъчно детайлна информация за всяка една от наличните оферти.

Какви други оферти могат да бъдат открити на winbet.bg?

Както бе споменато, към този момент WINBET предлага на своите клиенти разнообразие от промо оферти и различни бонуси.

Едно от тези предложения е “Персонални бонуси”, което може да донесе на потребителите награди като кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и безплатни игри, в зависимост от игралната им активност на сайта.

От друга страна, почитателите на спортните залози могат да използват различните и полезни инструменти на WINBET, които евентуално да им помогнат за достигането на положителна развръзка. Сред тях има функции които “Персонален Power Boost”, “Поискай пазар”, “Застраховка колонка”, “Ранно изплащане” и други. Всяка една от тези функции е различна и може да помогне по различни начини на потребителя. Повече информация може да бъде открита във всеки един момент на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Вирни се горе