Водна аеробика и прохладата на горски маршрути са част от лятната програма в Пампорово

Водна аеробика и прохладата на горски маршрути са част от лятната програма в Пампорово

Водна аеробика, разходки по горски маршрути и в района на парк “Язовира” в Пампорово са част от предложенията, включени в лятната програма в курорта, информират от Туристическия център в Пампорово. Курортът е “зелен оазис” сред августовската жега с прохладата на планинските маршрути и водни атракции, според планински водачи. Дневната температура в района на Адвенчър парк “Язовира” днес е 29 градуса.

Въжена градина, възможности за риболов и релакс край “Язовира” са част от предложенията на Адвенчър парка. Летните развлечения и зони за спорт и отдих са подходящи за семейна почивка, включвайки зони и за деца, и за възрастни. Нинджа трасе в парк “Язовира” е новост за този сезон. Препятствията по трасето са художествени творения от дърво, изработени от студенти и преподаватели от НХА при пленер в Пампорово.

Водна аеробика в СПА центъра Body&Soul Spa Lounge в хотел “Перелик” е включена в седмичната активна програма на комплекса. Маршрутите от програмата за петък са до вр. Мечи чал в Чепеларе, избирайки между по-лек и с повишена трудност преход.

Вирни се горе