ВОДЕЩИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ЕВРОПА И СВЕТА ОБМЕНЯТ ОПИТ У НАС НА 11-ТИЯ КОНГРЕС НА ЮГОИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕДИЦИНСКИ ФОРУМ

ВОДЕЩИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ЕВРОПА И СВЕТА ОБМЕНЯТ ОПИТ У НАС НА 11-ТИЯ КОНГРЕС НА ЮГОИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕДИЦИНСКИ ФОРУМ

Събитието се организира от Югоизточно-европейски медицински форум (ЮЕМФ) и ще се проведе в периода 08 -11 септември 2022 г., в гр. Пловдив и гр. Смолян, България.

Водещи медицински специалисти от Европа и света обменят опит на 11-тия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум, който ще се състои в България.

Конгресът се организира от ЮЕМФ и ще се проведе в периода 08 -11 септември 2022г., в гр. Пловдив и в гр. Смолян.

Научната програма на събитието е интердисциплинарна, като има за цел участниците в конгреса да се запознаят с най-новите научни и практически разработки в различни области на медицината.

Сред основните теми на форума са:

· Епидемиология, Инфекциозни болести, Имунология;

Covid -19 - последиците и отвъд науката;

· Kардиология;

· Oнкология;

· Tравма, хронична болка, спешна медицина;

· Сексуално и репродуктивно здраве;

· Насилие срещу над лекари;

· Проблеми с бежанци.

В рамките на събитието ще бъде проведена и кръгла маса на тема: “Обществено здраве – национални, регионални и европейски приоритети”.

Своето участие в 11-тия конгрес на Югоизточно-европейски Медицински Форум вече са потвърдили официални неправителствени организации, представители на българските държавни и местни институции и власти. Ще присъстват още: представители на Медицинските Асоциации от Югоизточна Европа, ръководители и членове на Световната Медицинска Асоциация, Европейския Форум на Медицинските Асоциации, Постоянния Комитет на Европейските лекари и Европейският Комисар за Иновации, Изследвания, Култура и Образование – г-жа Мария Габриел.

Доклади в отделните панели ще бъдат изнесени от над 30 водещи университетски лектори, видни представители на медицинските академични среди, ръководители на лечебни заведения, здравни мениджъри от България и чужбина.

Научната програма на форума ще се проведе в „Конгресен център“ – Международен панаир гр.Пловдив.

Участниците в конгреса ще могат да се насладят на културно-историческото наследство на град Пловдив – Европейска столица на културата 2019 година. Виртуозите от Виенската Филхармония ще открият събитието със своите изключителни изпълнения под открито небе в древния Античен театър в Пловдив. А на най-мистичното и величествено място в България – Родопите, участниците в конгреса ще могат да се насладят на космическия глас на великата Валя Балканска и на гайдарски състав “100 каба гайди”.

Цялата информация за 11-тия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум, начина и необходимите такси за регистрация, опциите за хотелско настаняване и пълната програма на събитието може да намерите на сайта на Югоизточно-eвропейски Медицински Форум: www.seemfcongress.com.

kongres

Вирни се горе