Водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков даде заявка за промяна с номер 7 във Вишнево и Гълъбово

Водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков даде заявка за промяна с номер 7 във Вишнево и Гълъбово

Водачът на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район Хайри Садъков даде заявка за рестарт на държавността в селата Вишнево и Гълъбово, общ. Баните, където проведе поредните си предизборни срещи. Садъков запозна присъстващите с управленската програма на ДПС и готовността на партията да допринесе за промяната в страната, която се желае от болшинството. Той посочи още, че пътят няма да е лесен, но задължителен за преминаване. “Зелените политики ще доведат до ново развитие и възможности в страната”, добави Садъков. От своя страна общинският председател на ДПС в Баните Ферад Емин гарантира на хората, че Движението се бори за промяна и връщане на диалога между институциите в страната, като припомни приноса на ДПС на национално и местно ниво. “През 2003 година започнах работа в Община Баните като заместник-кмет. От тогава нещата се промениха коренно. В някои села нямаше вода за пиене. Благодарение на министрите на ДПС и централното ръководство успяхме да се справим с този проблем. Пътят Давидково – Манастир, водоеми и ред други проекти бяха реализирани с помощта на ДПС”, подчерта Емин.

Общинският председател припомни, че ДПС се е доказала през годините, както в намиране на подходите в помощ на общините, които се управляват от кметове на Движението, така и в развитието на страната.

На срещите с жителите на двете села бяха още Бисер Илиев – общински съветник от ДПС в Баните и зам. – председателят на местният съвет на ДПС във Вишнево Бисер Гаджев, общинският съветник на ДПС Кирчо Топчиев и председателят на местният съвет на ДПС в Гълъбово Мехмед Бозов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе