Водачът на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев: Ще направя всичко възможно да оправдая гласуваното ми доверие

Водачът на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев: Ще направя всичко възможно да оправдая гласуваното ми доверие

За мен е голямо предизвикателство доверието, което ПП ГЕРБ, в лицето на областното ръководство и на Изпълнителната комисия, ме постави като водач в тези избори за областта, заяви пред медиите д-р Красимир Събев – водач в листата на ГЕРБ-СДС за Смолян. Днес той заедно с кандидат-депутатите и областния координатор Николай Мелемов регистрираха листата в РИК – Смолян. „Знам, че да си водач след д-р Дариткова – един отдаден лекар, успешен и добър политик, няма да ми е лесно. Но хората, които ме познават, знаят, че съм способен човек. Ще направя всичко възможно да оправдая това доверие, което ми е гласувано. Представил съм се досега като лице от гражданската квота достойно“, посочи още д-р Събев. По думите му в листата, на която е водач, има хора с голям политически опит, млади хора с желание за работа. „Всички ще допринесем за извеждане на държавата от нелеките кризи – здравна, икономическа, а и кризата в човешките взаимоотношения. Затова трябва да работим заедно, трябва да сме отговорни хора, да защитаваме интересите на региона“, каза д-р Събев.

Според него няма да е проблем предстоящият вот 2 в 1 – за народни представители, президент и вицепрезидент. „Нашата кандидат-президентска двойка е великолепна. Щастлив съм, че професорът е родопчанин, родолюбец, който ще защитава интересите на хората от региона. Нямам никакво съмнение, че ПП ГЕРБ със СДС ще се представим достойно и ще направим добър резултат. Надявам се и по-добър от предходните избори“, подчерта водачът в листата. По думите му ГЕРБ е показала през тези 12 години управление как може да изкара държавата от криза. „ГЕРБ е отговорна, последователна партия и аз съм в тази листа, за да съм ярък представител на областта и да защитя интересите на съгражданите си“, изтъкна д-р Събев.

Областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов заяви, че структурата е в кондиция, листата е премерена и балансирана. „Не си променяме стила, не си променяме лицето, продължаваме както досега. Ще разчитаме на срещи с хората лице в лице, на поемане на ангажименти. Нашата визия е дългосрочна“, каза Мелемов. По думите му партиите „за един сезон“ и тези, които досега не са били във властта, може да обещават чудеса. „Благодаря на д-р Дариткова за всичко. Тя съвместяваше лекарската практика с депутатството и практически е работила без почивен ден. Аз й благодаря не само като съпартиец, а и като съгражданин. Гледаме напред, продължаваме в същия стил и дух“, обобщи Мелемов. Листата на коалиция ГЕРБ-СДС включва 8 кандидати за народни представители:

Красимир Събев

Началник е на Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Бил е депутат в 44-тото Народно събрание. Представител на гражданска квота.

Недялко Славов

Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Областен управител е на Смолян в продължение на 6 години. Народен представител от 2011 до 2013 г. Заместник-областен управител на Смолян от 2009 до 2011 г. Общински председател на ПП ГЕРБ в Златоград.

Божидар Шуманов

Магистър по право от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2015 г. до момента работи като главен специалист „Застраховане“ в ДЗИ. От август 2020 г. е спортно-технически координатор във ФК „Родопа-Смолян“. Общински съветник от групата на ГЕРБ в ОбС – Смолян с мандат 2019-2023 г.

Велизар Шанов

Завършил е магистратура по мениджмънт, маркетинг и туризъм в Пловдивския университет. Работил е като младши експерт, старши експерт, главен експерт, главен директор и главен секретар на ОД „Земеделие“ – Смолян. Втори мандат общински съветник в ОбС – Девин.

Адриан Петров

Магистър по „Мениджмънт в сценичните изкуства” от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” – София. Бакалавър по физика в ПУ „Паисий Хилендарски” – Пловдив. Бил е зам.-областен управител на Смолян в продължение на 6 години. Изпълнява длъжността директор и главен художествен ръководител на ФА „Родопа”.

Нина Карова

Завършила е медицина в Тракийски университет – Стара Загора. Работи като акушер-гинеколог към МБАЛ Братан Шукеров – Смолян.

Иван Кънев

С висше икономическо образование от Техническия университет в Габрово. Действащ синдик. Председател е на СДС в Смолян и член на Националния съвет на СДС.

Стоян Кузмов

Завършва магистърска степен по „Кибер сигурност“ в Нов български университет. Заместник-кмет е на община Чепеларе. Работи като хоноруван преподавател в ПГСГСТ „Никола Вапцаров“ – Чепеларе.

Вирни се горе