“Възможности за финансиране на бизнеса в област Смолян”

“Възможности за финансиране на бизнеса в област Смолян”

Съвместна среща с Михал Камбарев и директора на Главна дирекция „Еврофондове за конкурентоспособност“ в Министерството на иновациите и растежа Радослав Ризов

Михал Камбарев, народен представител и член на парламентарната комисия по “Икономическа политика и иновации” в 49-ото Народно събрание, обявява покана за съвместно срещас г-н Радослав Ризов, директор на Главна дирекция „Еврофондове за конкурентоспособност“ в Министерството на иновациите и растежа.

Събитието е насочено към малкия и средния бизнес в областта и ще се фокусира върху темата "Възможности за финансиране на бизнеса в област Смолян" и ще се проведе на 13.02.24 г. /вторник/ от 13:00 часа в онлайн среда.

Г-н Ризов ще представи информация за отворените процедури за кандидатстване и ще се ангажира с дискусията около възможностите за подпомагане на местния бизнес. Ще бъдат разгледани възможностите за финансиране на бизнеса през 2024 г. по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ и двата отворени за кандидатстване процедури „Разработване на иновации в предприятията“ и „Внедряване на иновации в предприятията“.

Допълнително, ще бъдат представени и предвидените за 2024-та година мерки по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията” и Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“.

Михал Камбарев заявява: "От своя страна, бихме желали да научим повече за предизвикателствата, които срещате в процеса на модернизиране на предприятията си и как бихме могли да помогнем за отстраняването им. Надявам се да ни споделите своите идеи, които можем да реализираме съвместно. Ще се радваме да чуем всякаква обратна връзка, защото имаме нужда от Вашата подкрепа за доброто и бързо развитие на област Смолян."

За записвания и допълнителна информация, моля, изпращайте имейл до 12.02.2024 г. на адрес: tsvetomira.vakeva@promeni.bg.

Вирни се горе