Във връзка с реализация на проект: „Кръгово кръстовище между бул.“България“ и ул.“Полк. Дичо Петров“ от днес е въведена временна организация на движението

Във връзка с реализация на проект: „Кръгово кръстовище между  бул.“България“ и ул.“Полк. Дичо Петров“ от днес  е въведена временна организация на движението

Във връзка с реализация на проект: „Кръгово кръстовище между бул.“България“ и ул.“Полк. Дичо Петров“ от днес, 15 септември, до 22 септември т.г. е въведена временна организация на движението на територията на община Смолян. Първият етап на проекта включва седем работни участъка с различна дължина, намиращи се върху тротоара и разделителната ивица в зоната на кръстовището и централния остров. При втория етап строително-монтажните работи ще се изпълняват върху пътното платно. Пешеходното движение няма да бъде засегнато.

Движението на всички МПС по булеварда, в посочения участък е спряно за всички МПС, включително и за масовия градски транспорт.

Обходният маршрут за движещите се МПС и автобусите от масовия градски транспорт по време на изпълнение на втория етап е :

посока Устово – Смолян, след кръстовище Лидл, под надлеза движението се спира за движение на МПС и се ползва обходен маршрут по ул.“Белия камък“- ГПК – Миньорска

посока Смолян – Устово – вход/изход – АРЗ ,ГПК, ул. „Белия Камък“.

Отговорник за изпълнението по въведената временна организация на движение, е инж. Петър Сулинаджиев – мобилен номер 0888 721 116, представител на изпълнителя „ИСА – 2000“ЕООД.

По време на действие на Заповедта, „ИСА – 2000“ ЕООД , гр. София се задължава да осигурява преминаването на автомобили със специален режим на действие, приоритетно и без забавяне.

Пресцентър на община Смолян

Вирни се горе