В СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Смолян изгряват звезди

В СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Смолян изгряват звезди

Коледното музикално -танцово шоу „Stars” се проведе на Игнажден в СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Смолян под ръководството на музикалния педагог Величка Тодорова и по инициатива на Ученическия съвет. За десета поредна година голямата зала на училището събра стотици почитатели на танца и музиката. Родители, учители, приятели, гости се насладиха на таланта, знанията и уменията на учениците и подкрепиха даровитите деца на Смолян и на Първо.

Почетни гости на светлия празник бяха: гайдарката Красимира Чуртова, дългогодишен учител и създател на коледното шоу „Stars“, секретарят на МКБППМН Сийка Алексиева, децата от ДГ „Буратино“ и ДГ „Веселушко“- бъдещите първокласници, бивши възпитаници на училището, приятели.

Във финалния спектъкъл участватха 50 талантливи ученици с индивидуално или групово изпълнение на песен, изпълнение на музикален инструмент, танц. На финала се състезаваха 20 изпълнения, а публиката чрез гласуване определи победителите. Първо място спечели Брейк формация – Шимон, Ян, Габриела, Весела, Селина. Второто място зае Гайдарска група с изпълнение на сюита, а трето завоюва Детска танцова формация „Най“.

Музикално-танцовият спектакъл е представителна изява на вокална група, инструментална група и група по танцово изкуство по НП „Заедно в изкуствата и спорта“.

Децата на Смолян, децата на Първо изпълниха училището с веселие, показаха традиционни за училищната общност ценности и за поредна година доказаха, че в СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Смолян изгряват звезди. Поздравления за всички участници в коледното музикално-танцово шоу "Стани звезда".

Alternt

Вирни се горе