В Смолян пристигнаха 98 700 хартиени бюлетини за предстоящите парламентарни избори

В Смолян пристигнаха 98 700 хартиени бюлетини за предстоящите  парламентарни избори

98 700 хартиени бюлетини бяха осигурени днес за 22-ри изборен район -Смолянски за предстоящите избори за народни представители на 2 октомври. Те бяха получени от упълномощените представители на РИК-Смолян и оправомощен служител от Областна администрация Смолян от „Печатница на БНБ“ АД.

Транспортирането на бюлетините до областния град се извърши в запечатан с пломба автомобил, съпроводен от служители на МВР-Смолян. В присъствието на членовете на РИК-Смолян, служители на ОД МВР-Смолян, на организационно-техническия екип на Областна администрация Смолян, представители на медиите, председателят на РИК-Смолян Росица Чакърова преряза пломбата на автомобила, превозващ бюлетините.

Бюлетините ще се съхраняват в определено за целта, със заповед на областния управител, помещение в сградата на Областна администрация Смолян. То е оборудвано със СОТ и видео наблюдение и бе запечатано в присъствието на членовете на РИК-Смолян. В него хартиените бюлетини ще се съхраняват под денонощна полицейска охрана до предаването им на секционните избирателни комисии в област Смолян.

buletin

Вирни се горе