В РИК-Смолян се регистрираха още четири партии за предстоящите избори

В РИК-Смолян се регистрираха още четири партии за предстоящите избори

Районната избирателна комисия в Смолян регистрира листата на ПП „Народна партия истината и само истината“, според оповестено решение на РИК. Партията издига листа с двама кандидати – Станислав Тодоров и Росен Радев.

Съставът на листата е:

1.Станислав Тодоров

2.Росен Радев

Партия „България на труда и разума“ регистрира листа с двама кандидати за народни представители в 22-и МИР в Смолян, според информация от публикуваните решения на РИК – Смолян. Кандидатите на партията са Даниел Никифоров и Димитър Кирилов.

В РИК – Смолян е регистрирана листа на партия "Български национален съюз „Нова демокрация“. Листата е от четирима кандидати за народни представители, оглавявана от Камен Тасков. На второ място е Петър Виденов, следван от Ждан Чаушев и Борис Иванов.

Съставът на листата е:

1.Камен Тасков

2.Петър Виденов

3.Ждан Чаушев

4.Борис Иванов

Партията на Стефан Янев „Български възход“ също регистрира листата си в Смолян за предстоящия парламентарен вот. Водач е Михаел Ясенов Кисьов. Той е завършил Националната спортна академия. Той е бивш футболист. Играл е за столичния „Левски“, „Витоша“-Бистрица, „Септември“-София.

Втора в листата е Милена Иванова Пенчева. Тя е главен експерт в дирекция „Строителство, инфраструктура, околна среда и стопанисване на горите” в Община Смолян.

Трети е Фейзи Реджепов Пътов. Той е управител на „Ситиком С М“ ЕООД. Магистърската му степен е в специалност „Данъчен и митнически контрол“.

Четвърти в листата е Мустафа Ахмедов Брахимбашев, кмет на рудоземското село Чепинци.

Пета е Милена Дойчева Лазарова, бизнес предприемач.

Вирни се горе