В нови дни от седмица летим с директен полет от Пловдив до Истанбул

В нови дни от седмица летим с директен полет от Пловдив до Истанбул

В нови дни от седмицата започват да се изпълняват полетите от Пловдив до Истанбул от началото на месец май. Това съобщиха от ръководството на летище Пловдив. Двата полета ще се изпълняват в дните четвъртък и неделя.

Благодарение на директната авиолиния от Пловдив има възможност за връзки с 90 международни дестинации през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Полети има до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до много европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Освен в чужбина, Pegasus лети до най-атрактивните туристически дестинации в Турция като Кападокия, Даламан, Измир, Анталия. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови дестинации.

Благодарение на новата редовна авиолиния до летище Пловдив могат да бъдат направени връзки през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул с магичния Санкт Петербург – Венецията на Севера, и най-големия, богат и един от най-скъпите градове в света - Москва.

На летище Сабиха Гьокчен (SAW) до летище Санкт Петербург (LED) всеки ден има редовни полети с авиокомпания Pegasus Airlines. А за Москва има по два директни полета на ден до летище Москва Домодедово (DME). От 15 май ще се лети и до Москва Внуково (VKO).

От Пловдив до Истанбул цените на билетите започват от 49 евро в посока, а от Истанбул до Москва – отново с директен полет, са 149 евро в посока. В цената на редовния самолетен билет са включени всички летищни такси.Изключително атрактивни са и полетите от морските курорти, сред които и Анталия. Там редовният еднопосочен билет започва от 63 евро.

Без значение дали сте планирали пролетно преживяване или лятна фиеста, пътувайки до желаната дестинация с полетите на Pegasus Airlines, ще се насладите не само на живописни и красиви гледки, приключенски изживявания и специални моменти, но и на комфорт и естетика, присъщи на авиокомпанията.

От 2018 година Pegasus възприе мотото „Твоята цифрова авиокомпания“ и управлява мрежа от 129 дестинации в 48 държави, включително 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 международни дестинации; извършва свързващи полети между Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за подобряване на изживяването при пътуването.

Вирни се горе