В голово шоу се превърна последната контрола на „Родопа“ (Смолян) и „Спартак“ (Пловдив), завършила 4:4

В голово шоу се превърна последната контрола на „Родопа“ (Смолян) и „Спартак“ (Пловдив), завършила 4:4

В голово шоу се превърна последната контрола на „Родопа“ (Смолян) и „Спартак“ (Пловдив), завършила при резултат 4:4.

Двубоят се игра днес на Стадион „Пловдив“, като за домакините се разписаха на два пъти Жоро Лазаров, Мирослав Радев и Васил Стойчев.

За тима от Смолян два гола вкара Даниел Кутев, по един Владимир Драмалиев и Михаел Кисьов.

Още в първата минута на срещата футболистите водени от треньора Кириякос Георгиу успяха да изработят много добра атака, която завърши с гол на капитанът Теодор Стефанов, но главният рефер не зачете попадението, отсъждайки засада. В 3-та минута домакините откриха резултата чрез Жоро Лазаров, а Кутев изравни за 1:1 в 7-та минута с удар от над 20 метра. В 17-та минута футболистите на Даниел Бачков поведоха за 2:1 с гол на Мирослав Радев. През следващите минути до края на полувремето, футболистите на „Спартак“ имаха една греда, като играч в синьо не успя сам срещу вратаря да уцели рамката на противниковата врата.

Вторите 45-минути започнаха силно за „Родопа“, като в 53-та минута Кутев вкара отново за 2:2. Владимир Драмалиев успя да вкара, след асистенция на Михаел Кисьов в 64-та минута за 2:3.

Жоро Лазаров изравни в 67-та минута, а в 84-та Васил Стойчев изведе домакините за 4:3. Михаел Кисьов успя да изравни в 87-та минута за крайното 4:4.

Това беше последната контрола на „Родопа“ през лятната подготовка.

За съжаление, малко преди края на срещата Николай Тихомиров се наложи да напусне терена заради контузия.

Тимът от Смолян изигра общо 5 приятелски срещи. В първата срещу „Секирово“ записа победа с 2:1, последва нулево равенство с „Асеновец“, загуба от „Левски“ (Карлово) с 0:2, от „Гигант“ (Съединение) отстъпи като домакин с 1:4, а в последната записа отново равенство със „Спартак“ с 4:4.

Вирни се горе