В благодарствено писмо Директора на ЦОП Момчил Михайлов изрази признателност към всички съпричастни с кампанията в подкрепа на Габи

В благодарствено писмо Директора на ЦОП Момчил Михайлов изрази признателност към всички съпричастни с кампанията в подкрепа на Габи

Огромна съпричастност и тържество на добротата бе показана на благотворителния базар за събиране на средства за лечението на Габриела Хаджийчева, организиран от екипа на ЦОП " Слънчо" гр. #Девин, Росица Барганска - психолог, дарители, деца и родители, гости и граждани на гр. Девин по време на празничната програма за празника на града и минералната вода - 12-14.08.2022г. Събрана бе рекордната сума от 6 010,3 лв.

В благодарствено писмо Директора на ЦОП Момчил Михайлов изрази признателност към всички съпричастни с кампанията в подкрепа на Габи.

Благодарствено писмо

Уважаеми дарители,

Човек е богат със своята цел,

Богат е със своя собствен дял,

но не с това, което е взел,

богат е с това, което е дал!

Екипът на Център за обществена подкрепа" Слънчо" - гр. Девин, изразява признателност към всички Вас, включили се в кампанията " За Габи" по време на благотворителния базар от 12.08.2022г. - до 14.08.2022г. Събраната сума възлиза на 6 010,3лв.

Емоцията, която преживяхме през тези дни, ще остане за дълго в сърцата ни.

За достойнството и морала, Ви благодарим от сърце!

Вашата подкрепа е израз на човечността, тържество на добротата, бликнала от самото сърце на хората подкрепили кампанията. Във ваше лице ние виждаме онази хармония между мислите и действията, между етикета и идеалите, която извисява хората, съобщи Момчил Михайлов - директор ЦОП.

Вирни се горе