Успешна благотворителна инициатива в Чепеларе

Успешна благотворителна инициатива в Чепеларе

Вчера, на 2.05. като предвестник на майските културни празници, с много забавни детски усмивки и вкусна храна на площад „Олимпийски“ се проведе благотворителна инициатива „На разходка с пони“. Събитието бе организирано от Настоятелство ДГ Чепеларе с председател адв. Н. Стамболова, с подкрепата на Община Чепеларе, Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в гр. Чепеларе и Детска градина Чепеларе. Специални благодарности към собствениците на търпеливите пони и конче – Тодор Киров и Александър Калинов.

Събраната сума от 1417 лв. ще бъде допълнена към събраната преди това от организираните Великденски базари и използвана за закупуването на интерактивен дисплей за база „Радост“ ДГ –Чепеларе. Дисплеят е най-достъпното средство за обучение на децата със съвременни информационни комуникационни технологии (ИКТ) и струва около 3500 лв.

Благодарности към гражданите и гостите на гр. Чепеларе, включили се в инициативата както и към спонсорите от Сдружението, осигурили кетъринга, а именно: Пицария „Аморе“, Ресторант „Феникс“, Магазин „Мама Саша“, Магазин „Родопчанка СМ – Съби Маданков“, Ресторант „Шоки“, Виенски Салон Чепеларе и Ресторант "Саферлъка“.

Вирни се горе