Ултрамаратонецът Красимир Георгиев прави безплатна открита тренировка в Смолян

 Ултрамаратонецът Красимир Георгиев прави безплатна открита тренировка в Смолян

Световноизвестният ултрамаратонец Красимир Георгиев гостува в Смолян за открита демонстрация и тренировка. Тренировката е безплатна и всеки желаещ може да се включи без предварително записване.

Денят, в който крос фит гуруто ще бъде в Смолян е 14 октомври (събота). Тренировката ще се проведе от 13:00 до 15:00 часа на фитнес площадката до скейт парка на стария стадион в Смолян. По време на безплатната открита тренировка Красимир Георгиев ще разкрие пред смолянчани тайната на силната си воля, целеустременост и стоманените си мускули.

Красимир Георгиев е в Смолян по покана на Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите за общински съветници от „Новото време“ – КРОС. Това е част от намерението им да развият масовия спорт и да покажат, че градът има потенциал тук да се случват интересни и полезни за младите хора събития.

Допълнителна информация за Красимир Георгиев:

Треньор, мотивационен лектор, крос фит гуру и диетолог. Участник в множество ултрамаратони.

Организира социалния експеримент „Стъклената клетка“, по време, на който беше в пълна социална изолация в продължение на 15 дни, затворен в стъклена клетка пред НДК в София пред погледа на преминаващите хора. По време на експеримента той влизаше в контакт с аудиторията единствено за сесия с въпроси, отговори и поставяне на допълнителни предизвикателства към него.

Пресцентър Новото време – КРОС

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе