Ученици от СУ ”Антим I ” Златоград гостуваха в библиотеката

Ученици от СУ ”Антим I ” Златоград  гостуваха в библиотеката

По повод Националната библиотечна седмица , която се проведе от 9 до 16 май 2023 г ,ученици от СУ ”Антим I ”Златоград гостуваха в библиотеката и проведоха „ Среща с поезията” .Под звуците на музика на Франк Синатра ,изпълнена на китара от Стилиян ,Теодора, Валерия, Симона , Тони , и Милана прочетоха вълнуващо стихотворения от Стефан Цанев, Валери Петров, Дамян Дамянов, Христо Медникаров, Мира Дойчинова. В поетичната среща се включиха със своя избор на поетични творби Елмира Угорлиева-Пехливанова – зам. кмет и Красимира Бозова- главен специалист от Община Златоград.

По време на Националната библиотечна седмица по покана на библиотеката ,потребители от Център за социална рехабилитация и интеграция гр. Златоград проведоха „Среща със словото”.. Участниците в срещата прочетоха стихотворения от различни автори , интересни притчи и истории.Библиотекарите подариха на.ЦСРИ книги с разкази и поезия на Георги Гривнев .След вълнуващата среща участниците и домакините си обещаха по- чести гостувания и докосвания до големия свят на литературата .

Благодарим на младежите , потребителите и екипа на ЦСРИ , че превърнаха библиотеката в територия на вълнуващи срещи на младежкия дух, поезията ,литературата, музиката и вълнението на присъстващите.

Зорка Хаджиева главен библиотекар

Вирни се горе