Убийство в Девин

Убийство в Девин

Служители на ОДМВР – Смолян разследват тежко криминално престъпление. Процесуално-следствените действия се осъществяват под надзора на Окръжна прокуратура – Смолян

Снощи към 22.12 часа на тел. 112 е получен сигнал , че от прозорец на апартамент на жилищен блок в гр. Девин се изхвърлят предмети, шкаф е паднал върху паркирана кола пред блока. Незабавно към адреса са насочени полицейски екипи, които в условията на неотложност проникнали в апартамента, в който е открито безжизнено тяло на мъж. Установена е самоличността на починалия , екип на ФСМП-Девин е констатирал смъртта, тялото е приведено за аутопсия. На място е извършен оглед. Задържан е братът на починалия – 39-годишен мъж, който е бил в жилището. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под ръководството на прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на полицията.

„Има смъртен случай тази нощ в Девин. Работим по досъдебно производство за убийство. Има и други версии. Предстои да се уведомят и близките. На този етап не можем да кажем повече. Чакаме да се направи аутопсията “, каза окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

Вирни се горе