Турският мегаполис Истанбул стана домакин на Пети пореден лагер по спортни танци организиран от PaulaGeorge Dance Studio- Pavlina Georgieva

Турският мегаполис Истанбул стана домакин на Пети пореден лагер по спортни танци организиран от PaulaGeorge Dance Studio- Pavlina Georgieva

За V-ти пореден път PaulaGeorge DanceStudio - Pavlina Georgieva беше домакин на световния танцов елит, събран в тренировъчен лагер по спортни танци, който се проведе в 5 звездния бизнес хотел Dedeman, Истанбул от 13 до 15 отктомври тази година.

Двойки от Европа и Азия пристигнаха в многомилионния град, за да се подготвят от едни от най-добрите треньори в света на спортните танци като Joanne Wilkinson (Australia), Franck Brangbour (France), Dobrina Parichkova (Bulgaria), Misha Cigoj (Slovenia), Salvatore Todaro (Italy), Ilario Parise (Italy), Ipek Yavuzer (Turkey) и др.

Смолянските танцьори Христина Петканова и Максим Деянов, с главен треньор Добрина Паричкова, също взеха участие в танцовото събитие, с което Смолян отново доказа, че е град, който предоставя чудесни условия за развитието на спорта.

“Щастлива съм, че имам възможността, благодарение на опита и знанията си, които съм натрупала през нелекия път в моята танцова кариера, да дам на подрастващите танцьори от нашия град, и не само, шанса да се се докоснат до най-доброто от света на спортните танци. Моето удовлетворение е да предам това, което съм научила, за да вървят по-лесно по своя път към върха. Ще продължавам да влагам цялата си енергия в развитието на този красив спорт”- каза Павлина Георгиева.

poli

george

Вирни се горе