Цветът на очите издава характера и дарбите

Цветът на очите издава характера и дарбите

Цветът на очите издава характера и дарбите, твърдят френски учени.

Сиви очи притежават влюбчивите натури. Любовта при жените се проявява само когато са боготворени от противоположния пол. Сивооките господа могат да бъдат понякога студени, резки и властни, но никога сантиментални.

Хората със сини очи са надарени с богато въображение. Те са артистични, обаятелни и контактни. Често правят щедри и благородни жестове към околните. Характерът им е открит с чувство за хумор.

Понякога гледат по-леко на живота, отколкото трябва.

Подходащи професии зе тях са всички в сверата на комуникацията и общуването с много хора.

Кафявите очи говорят за спокойствие и уравновесеност. Те обаче крият огнена страст. Това са хора на действията, не на думите.

Зеленооките пък са изключително пробивни. Умът им е остър като бръснач и веднага преценяват всяка ситуация в живота си. Имат труден характер и уважават само преуспелите хора.

Пъстрите очи издават добродушие и веселие. Много добри съпрузи и родители, а в любовта са на първо място приятели. Не са егоистични натури. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора, пише Съновник.бг.

Чернооките изпепеляват с бурната страст, която крият в душата си. Те са избухливи и често стигат до конфликти дори с близки хора. Приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви, мнителни и твърде настоййчиви в желанията си.

Вирни се горе