Цветалин Пенков на среща с жителите на Девин и Грохотно

Цветалин Пенков на среща с жителите на Девин и Грохотно

Кандидатът за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков се срещна с жители на града. Заедно с него на срещата бяха кандидатите за общински съветници от Местна коалиция „Обединени за общината” Младен Исаев, Дияна Чаушева, Здравко Стоянов и Надежда Башова. Кметът Пенков сподели за работата, за дълговете на общината и за всички проблеми, които е заварил. Също така – затова как е била възстановена болницата и че тя в момента работи добре, че е закупено ново оборудване и вече има 26 клинични пътеки. Разказа за новосъздаденото общинско предприятие БКС и направените спестявания на разходи в тази дейност от Общината и затова че до месец ще бъде подменена техниката за сметосъбиране по проект, за всички реализирани проекти през 4-годишното му управление. Той подчерта значението на туризма като основен приоритет през неговия мандат. „Очаква се през следващия програмен период да бъдат осъществени още много проекти”, посочи пред жителите на Девин Пенков.

С прекрасни изпълнения на гайда и родопски песни беше открита официалната среща на кандидата за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков с жителите на с. Грохотно. Те благодариха, за всичко направено за селото им, за усилията и волята болницата да бъде отворена. Досегашния кмет на селото Джамал Читак разказа пред хората за рехабилитацията на водопровода, за изградената подпорна стена и за всички проекти, които кметът Пенков е реализирал за Грохотно. Хората останаха възхитени. Сред гостите на срещата беше и д-р Севделин Яръмов от болницата в Девин, той описа как са се борили за отварянето на лечебното заведение и изказа подкрепата си към Пенков. Кметът Цветалин Пенков бе посрещнат със силни аплодисменти от хората в залата. Той представи дейностите по планираното предстоящо изграждане на детската и спортна площадки, санирането на детската градина, подмяна на отоплението и т.н. Сподели за постигнатото през мандата му и бъдещите планове за общината.

Кандидатът за кмет на с. Грохотно Недрет Чауш-Алиман подкрепи Пенков и заяви своята воля заедно и в екип с кмета да работят за селото. Заедно с кандидата за кмет на община Девин Цветалин Пенков на срещата бяха кандидати за общински съветници от МК „Обединени за общината” и хора от екипа му.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе