Трима водачи бяха заловени да шофират след употреба на алкохол

Трима водачи бяха заловени да шофират след употреба на алкохол

Трима водачи бяха заловени да шофират след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. На 22.10.16 г. в РУ-Девин е започнато незабавно производство срещу О.Ю.К. на 55 години от с.Чавдар, общ.Доспат. При полицейска проверка, извършена на 22.10.16 г. около 13.30 часа по пътя с.Барутин -гр.Доспат е установено, че 55-годишния мъж управлява лек автомобил марка " Фолксваген Голф", собственост на 35-годишен мъж от същото село, в нетрезво състояние. Техническото средство е отчело 1.83 промила концентрация на алкохол в кръвта. Водачът е отказал кръвна проба.

На същата дата в РУ-Златоград е започнато незабавно производство срещу Б.А.Ю. на 29 години от гр.Момчилград, който на 22.10.2016г. около 04.10часа в гр.Златоград на ул."Ст.Стамболов" е управлявал лек автомобил “Форд Мондео”, след употреба на алкохол с концентрация 1,48 промила установено с техническо средство. Водачът е дал кръвна проба. Работата по случая продължава.

В РУ-Мадан е започнато незабавно производство срещу З.М.Б. на 22 години от с.Малка арда, общ.Баните, който на същата дата около 20.30 ч. в с.Малка арда е управлявал лек автомобил “Пежо 306”, собственост на 55-годишен мъж от гр.София след употреба на алкохол с концентрация 2.34 промила установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. Работата по случая продължава.

Вирни се горе