Три събития и много изненади на Ski & Snowboard United този уикенд на Перелик

Три събития и много изненади на Ski & Snowboard United този уикенд на Перелик

Очакват ни различни предизвикателства и забавления – всичко това с безплатен транспорт в зоната на парка!

Между 8-10 април на Сноу Парк Перелик ще се проведе последното състезание от календара на федерацията – BoroBoard Junior Cup.

В него ще вземат участие деца и младежи в 5 различни възрастови групи (8 до 18-годишна възраст.) Идеята на домакините е да допълнят състезанието с интересни активности и така да го направят по атрактивно за зрителите, и да допринесат за обединение на общността. Затова говори и самото име на събитието, което ще се проведе под наслов Ski & Snowboard United.

Освен самото състезание, в дните на събитието, организаторите са подготвили и много други причини да се разходите до Родопите и да преживеете много зимни емоции.

Както всеки уикенд от този сезон, ще бъде осигурен безплатен транспорт за гостите на парка. Всички желаещи, които не участват в състезанието ще имат възможност да опитат отделни уреди, както и да покарат свободно по целия парк след края на състезателнителните спускания (от 14:00 часа до 17:30 часа), както и да спечелят награди в томболи и предизвикателства с награди.

Вирни се горе