Този уикенд, Оф-роуд клуб „Смилян“ с поредно предизвикателство за любителите на екстремните преживявания

Този уикенд,  Оф-роуд клуб „Смилян“ с поредно предизвикателство за любителите на екстремните преживявания

Оф-роуд клуб „Смилян“ с поредно предизвикателство за любителите на екстремни преживявания, силни усещания и нови приключения. На 5 и 6 август в землището на село Горово ще се проведе истинско шоу-спектакъл, в което професионалисти от цялата страна ще се изправят пред предизвикателството на най-трудния терен. Това е едно от най-очакваните състезания в региона, организирано от Сдружение „Оф-роуд клуб Смилян“ за седми пореден път. „Заредени с енергия и ентусиазъм, ви каним да се присъедините към нас и да се потопите в неповторимото изживяване на състезателна вълна. Пригответе се да бъдете свидетели на каскади и умения, вземащи скорости. Независимо дали сте възхитен фен или участник ние ви гарантираме един незабравим ден, изпълнен с дружба, адреналин и приключения“, канят организаторите.

Състезанието започва на 5 август в 11 часа. Категориите, които са предвидени са следните: Стандарт - автомобили, които по фабрично предназначение са направени за тези условия и ще се опитат да преборят пътя; Модифициран - автомобили, които са социално подготвени за света на „мръсните" пътища; Прототип - ако модифицираните са подготвени за гората, значи категория „прототип" са създадени за гората.

Същия ден организаторите са подготвили и забавна програма за публиката на открито, която започва в 17.00 часа.

В неделя – на 6 август, състезанието е с начален час 10.00, а в 13.30 часа е награждаването.

Сдружение „Оф-роуд клуб Смилян“ вече няколко години провежда различни инициативи, касаещи този вид спорт, който привлича хора от цялата страна и чужбина на територията на село Горово и община Смолян.

Организаторите канят всички тази събота и неделя – 5 и 6 август, в село Горово и обещават адреналин, силни емоции и приключения.

Вирни се горе