Тонизил – Mнения и състав, Наистина ли помага Tonizil

Тонизил – Mнения и състав, Наистина ли помага Tonizil

С всеки удар сърцето изпомпва кръв, през тялото. То бие приблизително 70 пъти в минута, но стойността се удвоява по време на физически упражнения или в моменти на екстремни емоции.

Как работи сърцето

Кръвта се изпомпва навън от левите камери на сърцето, транспортира се до артериите, достигайки накрая до капилярите във всички тъкани, като кожата или други органи. След доставяне на кислород и хранителни вещества и събиране на отпадъци, кръвта достига до камерите от дясната страна на сърцето, чрез система от разширени вени. Докато циркулира, през черния дроб, остатъците се отстраняват.

Какви са признаците и симптомите за нарушена сърдечна дейност?

Симптомите варират в зависимост от вида на сърдечното заболяване. За много хора дискомфортът в гърдите или инфарктът са първият признак. Лице, страдащо от инфаркт на миокарда, може да има редица симптоми, включително:

• Болка или дискомфорт в гърдите, които не изчезват след няколко минути;

• Болка или дискомфорт в челюстта, врата или гърба;

• Слабост, замаяност, гадене или студена пот;

• Болка или дискомфорт в ръцете или раменете;

• Затруднено дишане.

На помощ идва Tonizil

Какво точно е Тонизил

Тонизил представлява висококачествен билков продукт в опаковка от 60 капсули. Той е създаден, за да нормализира кръвното налягане, да пречиства кръвоносните съдове и да се справя с хипертония. На него се доверяват хиляди хора от цял свят.

Тонизил е средство за борба с хипертонията с напълно натурален състав, което също е в състояние да възстанови доброто сърдечно здраве и да засили кръвния поток.

Това, което се откроява най-много при тази формула е, че можете да я използвате както за преодоляване на хипертонията, така и за предотвратяването й, а също така избягвате опасни сърдечно-съдови заболявания с нейната употреба.

Време е да се присъедините към групата хора, които решават проблемите с високото кръвно налягане с лекота!

Как работи Тонизил – предназначение и ефект

Предвид доказаният изцяло натурален състав на Тонизил, можем да затвърдим, а именно:

Tonizil ще помогне за балансиране на кръвното налягане. Билковите капсули оказват ефект над функционирането на кръвоносната система и съдовете, повишават комфорта и намаляват налягането в сърцето.

Техните свойства ще подобрят и подпомогнат възстановяване тонуса в кръвоносните съдове, ще укрепят стените и засилят еластичността им, Тонизил прочиства затлачените кръвоносни съдове ефективно!

Съставът на продукта може да е отговорен за намаляване симптомите на високо кръвно налягане и съпровождащите – гадене, главоболие, отпадналост и умора.

>> Поръчайте Tonizil още днес! Вземете с отстъпка <<

Тонизил капсули: състав

Съставът на билковите капсули съдържа следните компоненти: екстракт от глог, екстракт чесън, екстракт азиатски живовляк, витамин B12. Ето какви ползи носи всяка от съставките:

Екстракт от глог - Мощен антиоксидант, който може да помогне за понижаване на кръвното налягане и подобряване на функцията на кръвоносните съдове, намалявайки възпалението.

С голяма способност да подобрява кръвообращението, благодарение на високото съдържание на флавоноиди и проантоцианидини. В допълнение към своите съдоразширяващи свойства, глогът също така ефективно помага за намаляване на възпалението и подобрява цялостното здраве на сърцето.

Екстракт чесън - Спомага за подобряване на хипертонията благодарение на отличните си хипотензивни качества. Това се дължи на неговите биоактивни съединения, които подобряват притока на кръв и намаляват нивата на холестерола и триглицеридите в тялото.

Широко използвана за борба с високо кръвно налягане, поради своите съдоразширяващи и диуретични свойства, спомага за прочистване на съдовете.

Екстракт азиатски живовляк - улеснява съсирването на кръвта, допринася за детоксикацията на организма, имат помощна роля при лечение на настинки, грип и бронхит. Живовлякът може да облекчи дискомфорта и леките раздразнения, благодарение на защитната бариера, образувана върху засегнатата лигавица.

Имат антикоагулантни свойства и предотвратяват появата на тромби. Използва се също за борба с наднорменото тегло и задържането на течности

Витамин В12 - основните ползи от витамин В12 са много. Тук подбрахме само една част от тях, а именно:

• Допринася за образуването на червени кръвни клетки - витамин B12 участва в процеса на образуване на червени кръвни клетки. Когато нивото на витамин B12 е ниско, броят на червените кръвни клетки намалява, което допринася за появата на анемия;

• Поддържа здравето на костната система - проучване подчертава факта, че дефицитът на витамин В12 може да доведе до намаляване на минералната плътност на костите. С течение на времето те могат да станат крехки, което увеличава риска от остеопороза 7;

• Може да допринесе за намаляване на риска от макулна дегенерация (очно заболяване) - витамин В12 може да намали нивото на хомоцистеин, което във високи количества се свързва с повишен риск от макулна дегенерация 8.

Дозировка на Тонизил – листовка

Ако не знаете: Как се приемат капсулите, то в указанието пише. Пият се по 2 капсули дневно и по време на хранене с малко количество вода.

Тонизил е безопасен и естествен, така че формулата няма противопоказания и странични ефекти. Поради неговата безопасност и полезно естество, можете да го използвате за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, особено ако сте страдали от някакъв проблем, като хипертония, прединфаркт и други подобни.

Tonizil: коментари, форуми, мнения, отзиви

Мненията за Тонизил са много добри, хиляди българи са овладели хипертонията и се радват на по-добро здраве.

„Имам диагноза хипертоник вече няколко години. Пия си лекарствата, но те често свалят кръвното ми твърде много и това ме кара все да съм уморен. Чух за тези хапчета Тонизил и за по-малко от месец понижиха лошия холестерол, триглицеридите и дори нивата на кръвната захар. Хипертонията най-накрая изчезна и дори отслабнах. Бях поразен от тези капсули, сега имам невероятна енергия и главоболието, което ме атакуваше ежедневно, просто изчезна, препоръчвам.“ – Диян Петров, 48 г.

„Моята баба има високо кръвно и все се оплаква, че не се чувства добре от лекарствата си. Поръчах й Tonizil, защото четох за него, че е безвреден, само с билки. Няма да навреди, а само ще помогне. Следващият път, когато посетих баба, тя се похвали, че вече се чувства по-добре. Каза също, че главоболът, който все е имала и световъртежът са изчезнали напълно, откакто пие Тонизил по 2 капсули на ден“ – Мила Иванова Миалнова, 27 г.

Цена на Тонизил капсули

Билковите капсули Тонизил може да поръчате от официалния сайт на производителя и да се възползвате от 50% намаление. Побързайте, количествата са на изчерпване!

>> КУПИ ТУК Тонизил още днес <<

Вирни се горе